R5 7600X yanına GPU önerisi

Bütçe
25000

S0LurD3X

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5-6 ay önce Ryzen 5 7600X işlemciye geçiş yaptım. Ancak, geçen ay ekran kartımın yanması sonucu eski kartım olan RX 5500 XT'yi kullanmaya başladım. Fakat bu durum, aşırı darboğaz sorununa yol açtı. CPU kullanımım %20 seviyelerinde kalırken, GPU kullanımım %100'e kadar çıkıyor. Bu nedenle, Ryzen 5 7600X işlemcim için uygun bir ekran kartı önerisi almak istiyorum. Eski kartım 6600 XT idi alt seviyede yeterli kalıyordu fakat yine de tatmin etmiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5-6 ay önce Ryzen 5 7600X işlemciye geçiş yaptım. Ancak, geçen ay ekran kartımın yanması sonucu eski kartım olan RX 5500 XT'yi kullanmaya başladım. Fakat bu durum, aşırı darboğaz sorununa yol açtı. CPU kullanımım %20 seviyelerinde kalırken, GPU kullanımım %100'e kadar çıkıyor. Bu nedenle, Ryzen 5 7600X işlemcim için uygun bir ekran kartı önerisi almak istiyorum. Eski kartım 6600 XT idi alt seviyede yeterli kalıyordu fakat yine de tatmin etmiyordu.
Bütçeyi biraz yükseltip RTX 5070 al.

9070XT al.

Ne tür oyunlar oynadığınıza bağlı olarak 9060xt 16gb veya üstüne para koyup 9070xt. Çok fazla hikayeli oyun oynamıyorsanız bence gerek yok o kadar para bayılmaya.

Ne tür oyunlar oynadığınıza bağlı olarak 9060xt 16gb veya üstüne para koyup 9070xt. Çok fazla hikayeli oyun oynamıyorsanız bence gerek yok o kadar para bayılmaya.
Hocam çok üst düzey hikayeli oyun oynamıyorum cs2 fivem rdr2 vb oyunlar var çok üst düzey oyunlar yok

Bütçeyi biraz yükseltip RTX 5070 al.

Aynı karttan arkadaşım aldı 5070 FiveM'de ham güçte cacık bir kart lanet okuyor.

Bütçeyi gereksiz aşıyor hocam 35 k şu an vermem bir karta ama öneri için çok sağ olun.

Aslında listemin başında olan bir kart ama bakalım birinden öneri gelir illaki başka.

MSI Pro B650M-A WiFi AnaKart Bulunuyor
Dark GUARDIAN T-Glass ATX Oyuncu Kasası
eklemeyi unuttuğum bilgiler​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı