R5 7600X'e geçilir mi?

Bütçe
5000
Peki hocam kesin olarak geliyor mu yoksa sadece belli ürünler mi geliyor ve sizce anakart ile işlemcimi satabilir miyim 2. el gruplarında.
Satarsınız neden satamayasınız ki? 2. el gruplarında veya letgo tarzı yerlerde 7600X'i ikinci el dahi alabilirsiniz. Ben işlemciyi ikinci el olarak 6.000 TL'ye aldım gayet memnunum.

Satarsınız neden satamayasınız ki? 2. el gruplarında veya Letgo tarzı yerlerde 7600X'i ikinci el dahi alabilirsiniz. Ben işlemciyi ikinci el olarak 6.000 TL'ye aldım gayet memnunum.

7600Xe geçmemi tavsiye ediyorsunuz yani değil mi hocam bir de elimdeki ürünlerin piyasasını nasıl belirleyeceğim?

7600Xe geçmemi tavsiye ediyorsunuz yani değil mi hocam bir de elimdeki ürünlerin piyasasını nasıl belirleyeceğim?

Ben etmiyorum kardeşim göz göre göre 50 FPS fark yaratacaksin diye bir sürü para bayılacaksin madem para vereceksin 7800x3D al anakarti birazcık düşük tut adam gibi FPS al 7600X in 7500Fden farkı bile yok doğru düzgün 10 15 FPS 7500F ile 14400F arasında 15 20 FPS fazlası var sadece bu adam ortalama 50-60 FPS fazla alacak vereceği para da cabası yazıktır etmeyin cebinize dokunarak düşünün kendiniz olsa yapmazsınız.

Ben etmiyorum kardeşim göz göre göre 50 FPS fark yaratacaksin diye bir sürü para bayılacaksin madem para vereceksin 7800x3D al anakarti birazcık düşük tut adam gibi FPS al 7600X in 7500Fden farkı bile yok doğru düzgün 10 15 FPS 7500F ile 14400F arasında 15 20 FPS fazlası var sadece bu adam ortalama 50-60 FPS fazla alacak vereceği para da cabası yazıktır etmeyin cebinize dokunarak düşünün kendiniz olsa yapmazsınız.
Hocam yani bende arada kaldım çünkü elimdeki ürünlerin satılıp satılmayacağı belli değil o kadar çaba vereceğim cebimden para çıkaracağım ama fps çok değişmeyecek o yüzden değiştirmemeyi tercih ettim

Hocam yani bende arada kaldım çünkü elimdeki ürünlerin satılıp satılmayacağı belli değil o kadar çaba vereceğim cebimden para çıkaracağım ama FPS çok değişmeyecek o yüzden değiştirmemeyi tercih ettim.

14400F guzel işlemci kardeşim bunun üzerine AM5'e gecmek için güzel fark istemeniz gerekir islemcinin son anakart desteği veren serisi elinizde şimdi kalkipda AM5'in ilk serilerinden alırsanız fark olmaz en kötü 7800x3D ile girmeniz gerekir ki fark yaratsin.

14400F guzel işlemci kardeşim bunun üzerine AM5'e gecmek için güzel fark istemeniz gerekir islemcinin son anakart desteği veren serisi elinizde şimdi kalkipda AM5'in ilk serilerinden alırsanız fark olmaz en kötü 7800x3D ile girmeniz gerekir ki fark yaratsin.
Doğru diyorsunuz hocam hak veriyorum bu sistemle devam edeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı