R5 8400F hazır sistem alınır mı?

Kasa kötü, PSU saatli bomba. İşlemci olarak 7500F yönelmeniz daha uygun olacaktır. Bu fiyata berbat bir sistem.

E tamam sonuç olarak 22-23K liraya sistem yok illa özelleştirme gerekiyor.

E yani? Ben 23K'ya var mı dedim? 24 25 arasında 7500F ve düzgün PSU halini bulursunuz dedim ve attım da. Sen olsan 23K'ya bu saatli bombayı mı alırsın benim attığımı 25'e mi alırsın?
Konu sahibi önerdiğimiz şeye parasını verecek sonuç olarak.

E yani? Ben 23K'ya var mı dedim? 24 25 arasında 7500F ve düzgün PSU halini bulursunuz dedim ve attım da. Sen olsan 23K'ya bu saatli bombayı mı alırsın benim attığımı 25'e mi alırsın?
Konu sahibi önerdiğimiz şeye parasını verecek sonuç olarak.

Tabii ki 25'e onu tercih ederim zaten arkadaş yazsa yönlendiririm benim burada onun yazmamın sebebi uzun zamandır 22-23K fiyata DDR5 sistem görmemem. PSU konusunda C4 demek abartı tamamen idare edebilir. Forumda belli ürünleri ön kabul gibi her şeyi karalama üzerine bir algı var :D tıpkı Phantom Spirit şişirilmesi gibi.

Tabii ki 25'e onu tercih ederim zaten arkadaş yazsa yönlendiririm benim burada onun yazmamın sebebi uzun zamandır 22-23K fiyata DDR5 sistem görmemem. PSU konusunda C4 demek abartı tamamen idare edebilir. Forumda belli ürünleri ön kabul gibi her şeyi karalama üzerine bir algı var :D tıpkı Phantom Spirit şişirilmesi gibi.

PSU yabana atılacak bir konu değil, sistemin en önemli 3 parçasından biri. Konu sahibi önerdiğiniz sistemi alsa ve aldıktan 1 gün sonra elektrik gidince bütün parçalar çöp olsa vebali kimin olacak? Dandik kasayı ve 2 güne bozulacak fanları saymıyorum bile. Ki zaten PSU masrafını illaki yapacak ileride, her şekilde 24-25k harcayacak sistem için.

herkese teşekkürler yazdıkları için işlemciyi 7500f ile değiştirdim artı sıvı soğutma ekledim onayınızla alıyorum kasayı

@creperking, Kasa ve PSU değiştirirsen yararına olur. Sıvı soğutucu olarak hangisini tercih ettin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı