F/P olduğu için. Sadece oyun için alacaksanız AMD alın iş için de kullanırım diyorsanız NVİDİA alınır.Neden Radeon hocam bilgi verir misiniz?
F/P olduğu için. Sadece oyun için alacaksanız AMD alın iş için de kullanırım diyorsanız NVIDIA alınır.
O zaman bu monitör daha uygun olur.Yok hocam sadece oyun genelde FPS oyunları ve GTA 5 oynuyorum daha uygun monitör var mı hocam bu biraz pahalı geldi monitör için pek anlamıyorum sistemlerden ama
O zaman bu monitör daha uygun olur.
![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Attığınız sistemde ise işlemci 7500F, Kasayı Vento 750W, SSD'yi XPG Gammix 1TB ile değiştirirdim.Peki hocam bu sistemde değiştirecek olsanız ne değiştirdiniz RAM olsun SSD olsun vs.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
4070S alsam bu kasada birkaç değişiklik yapar alırdım.
SSD'yi Kingston 1TB NV3, RAM'i Kingston Beast 1x32 yapardım.
Attığınız sistemde ise işlemci 7500F, Kasayı Vento 750W, SSD'yi XPG Gammix 1TB ile değiştirirdim.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
7500F için soğutucu olarak bunu öneririm.
Güvenilir.GameGaraj dediğiniz site güvenilir mi hocam sipariş için attığınız sistem hoşuma gitti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.