R5 8600G sistem alınır mı?

Bütçe
20000

Batu Çiçekli

Hectopat
Daha fazla  
Alınmaz. Bu sistemi alırsan illa ki doğru düzgün bir ekran kartı alman gerekecek. Onun yerine ya daha fazla biriktirip 30k'ya 7500F DDR5 sistem alabilirsin yada şunu alabilirsin.
Kasa'yı 3000D ile değiştirirsen 20k civarına geliyor ve bu bütçe de daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Alınmaz. Bu sistemi alırsan illa ki doğru düzgün bir ekran kartı alman gerekecek. Onun yerine ya daha fazla biriktirip 30k'ya 7500F DDR5 sistem alabilirsin yada bu.
Kasa'yı 3000D ile değiştirirsen 20k civarına geliyor ve bu bütçe de daha iyisi olduğunu sanmıyorum.
Ben anlamıyorum maalesef

Ben anlamıyorum maalesef
Attığın sistemde ekran kartı yok ve eninde sonunda alman gerekecek. Bu yüzden ya bütçeni arttırabilirsen arttırıp şöyle bir sistem almak daha mantıklı.

Arttıramazsan bu sistemin kasasını 3000D ile değiştirip yine 20k civarına almak en mantıklısı.

Yayın yapacaksan mecbur ekran kartlı sistem lazım onda da arkadaş atmış bütçene göre bir karar ver.

Yorumlar için sağolun
6700 ile gayet yayın yapılır. Hazır bütçene uygun iken o sistemi al bence

Yorumlarınız için sağolun
6700 ile gayet yayın yapılır. Hazır bütçene uygun iken o sistemi al bence

Alınmaz. Bu sistemi alırsan illa ki doğru düzgün bir ekran kartı alman gerekecek. Onun yerine ya daha fazla biriktirip 30k'ya 7500F DDR5 sistem alabilirsin yada şunu alabilirsin.
60000 olmuş lan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı