R5 9600 - RTX 5060 Ti sistem nasıldır?

desperado38600

Hectopat
Daha fazla  
1750182499824.png

Merhaba böyle bir sistem dizdim ama sizce parasını hak ediyor mu? Geliştirebileceğim veya bir şekilde ucuzlatabileceğim bir opsiyon var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yaklaşık 5000 TL ucuzlatır sistemi araştırdığım kadarıyla çok bir farkta yok aralarında mantıklı olur. Teşekkürler.

Bu fiyata 5070 veya 9070 XT toplanıyor diye biliyorum alınmaz bence.

Neden kısabilirim ki? Saçma markalara güvenemedim RAM ve depolamada hepsini bilindik marka almayı tercih ettim.

Yaklaşık 5000 TL ucuzlatır sistemi araştırdığım kadarıyla çok bir farkta yok aralarında mantıklı olur. Teşekkürler.

Neden kısabilirim ki? Saçma markalara güvenemedim RAM ve depolamada hepsini bilindik marka almayı tercih ettim.
Attığım ekran kartıda aynı. Ama 4 bin TL daha ucuz.

Evet Palit güvenilir bir markaysa sıcaklık, garanti vs. olarak şu an işlemci ve ekran kartından toplam 8 9 bin TL'lik bir ucuzlama oldu gibi 45 46bin TL civarına da toplanabilir gibi ben sadece İtopya'dan baktım belki de ondan biraz pahalı oldu.

Evet Palit güvenilir bir markaysa sıcaklık, garanti vs. olarak şu an işlemci ve ekran kartından toplam 8 9 bin TL'lik bir ucuzlama oldu gibi 45 46bin TL civarına da toplanabilir gibi ben sadece İtopya'dan baktım belki de ondan biraz pahalı oldu.

Evet hocam öyle olmuş olabilir. Akakçe'den toplamaya çalışın. Her şeyin en ucuz olduğu yeri gösteriyor. Ben öyle yapıyorum.

Doğru ama işte montaj olayını vs ben yapamam diye düşünüyorum.

Bende emin değilim hocam. Bende yakında ilk kez toplama bilgisayar alacağım. Becerikli bir akrabanız varsa bilgisayarlarla alakası olan ona yaptırabilirsiniz. Ya da yakın olduğunuz bir tamirci. Aman yabancıya yaptırmayın çalar falan. Fakat gene de emin değilim.

Bende emin değilim hocam. Bende yakında ilk kez toplama bilgisayar alacağım. Becerikli bir akrabanız varsa bilgisayarlarla alakası olan ona yaptırabilirsiniz. Ya da yakın olduğunuz bir tamirci. Aman yabancıya yaptırmayın çalar falan. Fakat gene de emin değilim.

Son şekliyle sistem şu şekilde hepsini en ucuzundan seçtim ve fiyat 45bin TL'ye düştü.
İşlemci:

AMD Ryzen 5 7500F​

Anakart:

Gigabyte B650M S2H​

RAM:

Kingston 16 GB Beast EXPO 6000MHz CL36 DDR5 Single kit RAM​

Ekran kartı:

Palit NVIDIA GeForce RTX5060 Ti​

Kasa: Frisby FC-9430G 650W 80+4X RGB mesh Gaming kasa.
İşlemci soğutucu: Rampage octagon C60 siyah 57CFM 1800RPM 2x12cm ARGB AM5/LGA1700 uyumlu hava soğutmalı CPU fan.
SSD: Sandisk Extreme 2TB 5150 MB-4850 MB M.2 NVMe SSD. Sizce iyi mi? Gereksiz pahalı olmuş veya yakın fiyata daha iyisi var tarzı önerileriniz varsa bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı