MuptezelRakun041
Hectopat
Daha fazla
Son şekliyle sistem şu şekilde hepsini en ucuzundan seçtim ve fiyat 45bin TL'ye düştü.
İşlemci:
AMD Ryzen 5 7500F
Anakart:
Gigabyte B650M S2H
RAM:
Kingston 16 GB Beast EXPO 6000MHz CL36 DDR5 Single kit RAM
Ekran kartı:
Palit NVIDIA GeForce RTX5060 Ti
Kasa: Frisby FC-9430G 650W 80+4X RGB mesh Gaming kasa.
İşlemci soğutucu: Rampage octagon C60 siyah 57CFM 1800RPM 2x12cm ARGB AM5/LGA1700 uyumlu hava soğutmalı CPU fan.
SSD: Sandisk Extreme 2TB 5150 MB-4850 MB M.2 NVMe SSD. Sizce iyi mi? Gereksiz pahalı olmuş veya yakın fiyata daha iyisi var tarzı önerileriniz varsa bekliyorum.
Sabah kalktığımda bakacağım hocam takipte kalın. Daha iyi duruyor gene de.
Hocam buraya yazacaklarım sistemin fiyatını arttırabilir. Kaliteli gördüğüm ürünleri atacağım. Hem performans, hem kafa rahatlığı, hem de sıkıntısız şekilde yıllar gidebilecek bir sistem için bunları öneriyorum:
RAM olarak bunu almanızı öneriyorum.
Hocam kasa olarak onu almak yerine şu kasayı alabilirsiniz. Hem Frisby'nin PSU'ları yerine Thermaltake gibi güzel bir markanın PSU'larını kullanmış olursunuz. Voltaj sapmaları veya daha büyük sorunlarla hiç uğraşılmaz.
Rampage octagon C60 yerine ise Thermalright Phantom Spirit 120 SE alın. Çok daha iyi. Hatta neredeyse aynı fiyata.
ARGB'siz.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.

ARGB'li.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.

SSD'ye baktım fakat pek bilgi bulamadım. Video düzenleme, çok büyük dosya transferleri falan yapacaksanız 800 TL daha fazla vererek şunu alabilirsiniz. Ama oyun oynayacaksanız. SanDisk yeterli gibi ama sıkıntılı. Reddit'te falan bayağı konu açmışlar. Uğraşmak istemiyorum diyorsanız, attığım SSD'yi alabilirsiniz.

Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!