R5 9600X işlemci boşta 80 derece oluyor

İki kulağı da işlemcinin siyah ayaklarına oturuyor hocam. MX-6'nın yapısı bana bir katı geldi sürememiş olma ihtimalim var.

Hocam kulağı değil merkez metale basmamış yüksek ihtimalle bir de bunun bir jelatini var etiketsiz şeffaf bir şey iğne gibi bir şeyle ayırın kenarından çizmeden onu baskı olan yerden ayirmadiysaniz.

Hocam kulağı değil merkez metale basmamış yüksek ihtimalle bir de bunun bir jelatini var etiketsiz şeffaf bir şey iğne gibi bir şeyle ayırın kenarından çizmeden onu baskı olan yerden ayirmadiysaniz.
Çok oldu hocam alalı 3-5 sene oldu alalı. Çıkartmışımdır illaki :D Sizin için macun kısımlarının fotoğraflarını atabilirim ister misiniz?

Çok oldu hocam alalı 3-5 sene arası aldım. Çıkartmışımdır illaki :D sizin için macun kısımlarının fotoğraflarını atabilirim ister misiniz?

Ya elinizde soğutucu var tekrar almayı önermiyorum aşırı yükte kullanmadığın sürece götürür bayağı atın fotoğraf bakalım isterseniz.

Kasanın içi açık halde elimle hafif bastırarak fikir sahibi olabilir miyim? Yanlış montaj nasıl yapabilirim ki? İki tane giriş yeri var zaten ve baskı yapıyor işlemciye takarken.

Yeni sekme açınca fırlıyor bir anda. 60 dereceden 71, 74 falan oluyor.
1757015701809.png

Kasanın içi açık halde elimle hafif bastırarak fikir sahibi olabilir miyim? Yanlış montaj nasıl yapabilirim ki? İki tane giriş yeri var zaten ve baskı yapıyor işlemciye takarken.
Söküp tekrar takabilirsin, elinde macun var ise yenileyebilirsin. Tam oturduğundan emin ol.

Fotoğrafı bırakıyorum şuanda 1000tl olan bir soğutucu ile %100 yük altında 89 derece. Yani sizin ki boşta 80 derece bu hiç normal değil.

1757015796274.png

Yeni sekme açınca fırlıyor bir anda.
Eki Görüntüle 2569148

Bence bir sökün macununuz kalınsa sürdükten sonra üzerine bant koyup kaldırın dazlasini alır bayağı şeffaf sürmeniz gerek ama bence bir fotoğraf atın.

Yeni sekme açınca fırlıyor bir anda. 60 dereceden 71, 74 falan oluyor.
Eki Görüntüle 2569148

Montajı kontrol edin. Soğutucu bloğun altında yani macunun olduğu yerde jelatin olur, onu sökmediyseniz sökün. Daha sonra takarken oturduğuna dikkat edin. Vidaları yavaş yavaş 2 tarafa da eşit olacak şekilde montaj edin. Tek seferde bir tarafı bastırmayın.

Montajı kontrol edin. Soğutucu bloğun altında yani macunun olduğu yerde jelatin olur, onu sökmediyseniz sökün. Daha sonra takarken oturduğuna dikkat edin. Vidaları yavaş yavaş 2 tarafa da eşit olacak şekilde montaj edin. Tek seferde bir tarafı bastırmayın.
Vida yok işte bunda, yandan bi kulağı takıyorum sonra diğer kulağı zorlayarak takıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı