R5 APU sisteme GTX 960 almak mantıklı mı?

enumany

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, indirimde görünce fazladan aldığım kulaklık ile takas usulü GTX 960 almayı düşünüyorum. Kart ASUS STRIX GTX 960 2 GB gerçekten sıfır ayarında. Genellikle eski oyunlar oynuyorum; Battlefield 1, Assassin's Creed Black Flag, Skyrim, CS. Bu yüzden 2 GB oluşunu çok dert etmedim. Seneye üniversiteye başlayacağım için, muhtemelen sağlam bir laptop alacağım veya kasayı yükselteceğim. Şimdi 960 almak mantıklı mı bilemedim. Dediğim gibi para ile değil takas ile alacağım. Kulaklık ASUS TUF H3 Wireless. Arctis Prime da var onu kullanacağım.

Ucuz değil hocam pek 1600 tl ye satıyor arkadaş ama açılmamış ve kutusunu herşeyine kadar saklmış ve çok iyi durumda kart. Kulaklık da iyi kulaklık vermeye değer mi ne dersin?
1600'e RX 570 bulunur. Kazıklamaya çalışmasın arkadaş. RX 570'in performansı %50 falan daha iyi hatta.

1691779717675.png

1600'e RX 570 bulunur. Kazıklamaya çalışmasın arkadaş. RX 570'in performansı %50 falan daha iyi hatta.

Eki Görüntüle 1899113
Hocam rx 570lerin çoğu miningli bir de bemdeki monitör vga girişli. Aktif dönüştürücü almam gerekiyor ama gtx 960ta analog çıkış var ve pasif dönüştürücü asus strix modelin kutusundan çıkıyor.

Hocam RX 570'lerin çoğu miningli bir de bendeki monitör VGA girişli. Aktif dönüştürücü almam gerekiyor ama GTX 960'ta analog çıkış var ve pasif dönüştürücü ASUS Strix modelin kutusundan çıkıyor.
İlla onu almak istiyorsanız siz bilirsiniz ama ben olsam indirime zorlardım, 1600 TL cidden ne kadar temiz olsa da 960 için pahalı.

İlla onu almak istiyorsanız siz bilirsiniz ama ben olsam indirime zorlardım, 1600 TL cidden ne kadar temiz olsa da 960 için pahalı.
Biraz zorlayayım o zaman hocam teşekkür ederim.

1600 TL'ye RX 580 veya GTXC 970 alabilirsiniz.
Hocam ikinci el piyasası çok yavaşladı son zamanlarda, takasla o kartları veren de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı