R5 Graphics Dying Light ve The Witcher kaldırır mı?

Enes_5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam yaz kampanyasında bu Dying Light ve The Witcher trilogy paketini almak istiyorum ama bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum (bu işlerden pek anlamam) bilgisayarım bu oyunları kaldırır mı söyler misiniz?

İşlemci: AMD A9 9425 Ekran kartı: R5 Graphics

Dosya Ekleri

• Dying Light.PNG
    Dying Light.PNG
    36,8 KB · Görüntüleme: 18
  • The Witcher.PNG
    The Witcher.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba, Steam yaz kampanyasında bu Dying Light ve The Witcher trilogy paketini almak istiyorum ama bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum (bu işlerden pek anlamam) bilgisayarım bu oyunları kaldırır mı söyler misiniz?

dying lighti bir ihtimal en düşük ayarlarda oynarsın ama witcher 3ü sanmıyorum

Kaldırmasının imkanı yok fakat bu oyunlar indirimden sonra dolar kuru artacağı için aşırı pahalı olacak. Almanızı öneririm en azından kütüphanenizde kalır. Yeni PC vs. aldığınızda oynarsınız.

Oynayamazsın hiçbirini. Lanet R5 M430 vardı bende harici. Dahili de R5. Ben yapsam daha düzgün kart yaparım :D.

Oynayamazsın hiçbirini. Lanet R5 M430 vardı bende harici. Dahili de r5. ben yapsam daha düzgün kart yaparım :D.

Kaldırmasının imkanı yok fakat bu oyunlar indirimden sonra dolar kuru artacağı için aşırı pahalı olacak. Almanızı öneririm en azından kütüphanenizde kalır. Yeni PC vs. aldığınızda oynarsınız.

Öyle yapayım o zaman.

Oynayamazsın hiçbirini. Lanet R5 M430 vardı bende harici. Dahili de r5. ben yapsam daha düzgün kart yaparım :D.

Dying Light'i bir ihtimal en düşük ayarlarda oynarsın ama Witcher 3'ü sanmıyorum.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı