R5 M.230 Sistem Hangi Ekran Kartı Seçilmeli?

2 Adet ekran kartım var olarak gözüküyor. Hangisini nasıl seçerim? Hangisi daha iyi?
Lenovo'nun g serisinden bir laptop.
4 GB RAM, Intel Core i5, Windows 8.1.
Ekran kartları:
Intel HD Graphics 4600.
AMD Radeon R5 M.230.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle AMD Radeon R5 M230. Seçerim derken neyi anlatmak istediğinizi anlamadım. AMD sitesinden R5 M230 için driver kurun yeterli olacaktır.

Buyrun driver linki: https://www.amd.com/en/support/grap...s/amd-radeon-r5-200-series/amd-radeon-r5-m230

İşletim sisteminize ve bitinize uygun olanı seçip indirin. Kurulum otomatiktir zaten.
İndirdim fakat sistemim otomatik olarak intel hd graphics 4600 kullandığını düşünüyorum. Onu nasıl r5 m230 olarak seçeceğim?

İndirdim fakat sistemim otomatik olarak intel hd graphics 4600 kullandığını düşünüyorum. Onu nasıl r5 m230 olarak seçeceğim?
Herhangi bir oyunu bilgisayarınızda çalıştırın. CRLT+ALT+DELETE tuşlarına aynı anda basın ve çıkan menüden görev yöneticisini seçin. Üst kısımda çıkan seçeneklerden performansı seçin. Performans menüsü bilgisayarınızın ne kullandığını gösterir. O kısımda girdikten sonra aşağıda ekran kartınız olacak oyun oynamıyorken %0-%11 civarlarında gezer. Görev yöneticisini açıp oyunu çalıştırın. Bir 5 dk oynadıktan sonra ALT+TAB ile görev yöneticisine geçin ve ekran kartınızın ne kadar kullanıldığına bakın.

Bunu yapabilirseniz bana sonucu yazın lütfen. Yapamaz iseniz 1 çözüm daha var kafamda fakat bunu yaparsanız daha iyi.

Herhangi bir oyunu bilgisayarınızda çalıştırın. CRLT+ALT+DELETE tuşlarına aynı anda basın ve çıkan menüden görev yöneticisini seçin. Üst kısımda çıkan seçeneklerden performansı seçin. Performans menüsü bilgisayarınızın ne kullandığını gösterir. O kısımda girdikten sonra aşağıda ekran kartınız olacak oyun oynamıyorken %0-%11 civarlarında gezer. Görev yöneticisini açıp oyunu çalıştırın. Bir 5 dk oynadıktan sonra ALT+TAB ile görev yöneticisine geçin ve ekran kartınızın ne kadar kullanıldığına bakın.

Bunu yapabilirseniz bana sonucu yazın lütfen. Yapamaz iseniz 1 çözüm daha var kafamda fakat bunu yaparsanız daha iyi.
Gözükmüyor ekran kartım

Gözükmüyor ekran kartım
O zaman şöyle yapacağız. Siz bana oynadığınız oyunun ismini yazın. Bende sizin sisteminiz ile vermesi gerken performansı bulacağım internetten. Sonra sizin sisteminizin verdiği performans ile karşılaştıracağız.

Sizden istediğim bilgiler.

1-Oynadığınız oyunun ismi.
2-Oynadığınız oyunun grafikleri hangi ayarda? (Örneğin düşük, orta, yüksek.)
3-İşlemcinizin tam adı(Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler kısmını seçin. İşlemci: yazan yerin karşısında ne yazıyorsa tamamen yazın onu bana.)

O zaman şöyle yapacağız. Siz bana oynadığınız oyunun ismini yazın. Bende sizin sisteminiz ile vermesi gerken performansı bulacağım internetten. Sonra sizin sisteminizin verdiği performans ile karşılaştıracağız.

Sizden istediğim bilgiler.

1-Oynadığınız oyunun ismi.
2-Oynadığınız oyunun grafikleri hangi ayarda? (Örneğin düşük, orta, yüksek.)
3-İşlemcinizin tam adı(Bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikler kısmını seçin. İşlemci: yazan yerin karşısında ne yazıyorsa tamamen yazın onu bana.)
Kanka oyunlarımda dengesizlik var. Fps 0 bile olabiliyor. Max 150 min 0 oluyor falan mesala

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı