R5 M230 PUBG Lite Menüde Donup Kalma sorunu

ghostkiller79

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Oyunu sevinerek indirdim, launcherden çalıştırdım, oyuna girerken ses önce görüntü sonra geliyordu. Biraz bekledim zar zor karakterimi oluşturdum ve menü ekranında yani karakterimizi gördüğümüz ve oyunu başlatacağımız ekranda takılıp kalıyor. Oyunun sesi geliyor fakat hiç bir tepki alamıyorum. Zaten ilk menü gelirken takılarak geliyordu, sistemimin yeterli olduğunu düşünüyorum. Çözümü ne yaptıysam bulamadım. Bu arada driverlarım güncel. Şimdiden teşekkür ederim :)
Sistem Özelliklerim :
i5 4200m
4 GB RAM
AMD Radeon R5 M230

Windows arama yerine aygıt yöneticisi yazın oradan görüntü bağdaştırıcılarına girin ve işlemcinin dahili gpu sunu kullanın yani r5 m230 u devre dışı bırakın bende de aynı ekran kartı var ama bende sorun olmuyor.

(Bende pubg mobilede olmuştu bu)

Windows arama yerine aygıt yöneticisi yazın oradan görüntü bağdaştırıcılarına girin ve işlemcinin dahili gpu sunu kullanın yani r5 m230 u devre dışı bırakın bende de aynı ekran kartı var ama bende sorun olmuyor.

(Bende pubg mobilede olmuştu bu)
Söylediğinizi yaptım ve çalıştı fakat FPS bayağı düşük oluyor öyle. Harici ekran kartında çalıştırmam lazım. Intel'in ekran kartında pek sağlıklı oynanmıyor :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı