R5 M330 sistemde CS:GO kasıyor

kenan360

Hectopat
AMD R5 M330.
AMD A8-7410
4 GB RAM Windows 10 64 Bit.

Sisteme sahibim biliyorum sistemim düşük bir sistem ama bundan 1 hafta önce 40-50FPS arası oynuyordum, şimdi ise değişik ama bir anda 60-70'e çıkıyor böyle 6-7 saniye 60FPS de oynuyorum sonra hemen 10-25 FPS'lere düşüyor, bu her mapte aynı, PC hızlandırma falan onlar zaten yapılı, onun dışında bütün driverlar güncell. Bu sadece CS:GO ve Garry's Mod'da var gmodda aynı bir anda 60FPS çıkıyor sonra 10 sabit kalıyor, bu sistemle GTA 5'i 20-25 FPS aralında oynuyordum gene 20-25FPS oynuyorum, GTA 5 de bir şey değişmedi sonra internetten R6 indirmiştim onu dada 20-30 arası aldım CS: Source'de 100-200 FPS alıyordum gene aynı alıyorum Left 4 Dead 2 CoD MW3-2 hiçbir oyunda değişiklik yok sadece bu gmod ve CS:GO'da var. Temiz Windows kurulumu ve format attım, bütün driverlar güncel elle yüklendi.

Çok yüksek ihtimal sıcaklıklardan Afterburner değerlerini paylaşırmısnız?

Afterburner'la bakmıştım CS:GO bakamadım ama gmoda bakmıştım değerler hep aynıydı.
CPU 45-65 arası.
GPU 70-85 arası
Arada bir de 90'a çıkıyordu bunlar hep aynı değerler hocam ama isterseniz bir daha yapayım.
Lenevo B51-35 dizüstü PC kullanıyorum.
Sorun hala devam ediyor, sadece CS:GO ve gmod da drop sorunum var diğer oyunlarda yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı