R5 M330 sisteme format attıktan sonra FPS düştü

burakaoksuz

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
1 TB HDD
Merhaba.
Toshiba Satellite C55D model bir dizüstü bilgisayarım var, içinde Windows 10 20H2 kurulu.

• AMD Radeon R5 m330.
  • 6 GB RAM.
  • 1 TB HDD.

Windows güncellemesi ile otomatik gelen ekran kartı sürücüsü yüklüyken League of Legends'te 80-90, Minecraft'ta 140+ FPS veren bilgisayarıma küçük bir sebepten dolayı format atmak zorunda kaldım. Aynı OS'u yükledim, Windows Update'leri yaptım, gereken tüm DirectX olsun, C++ Redist olsun programları kurdum ve oyunları test ettim. LoL FPS 10, Minecraft 10-30 arasında idi ve çok fazla drop giriyordu. Ekran kartı sürücülerimi kontrol ettim, DDU kullanarak kaldırdım, kendi sitesinden kurdum. Denedim, denedim fakat ne yaptıysam çare bulamadım. Tekrar format atmaya karar verdim, yanlış bir şey yaptığımı düşünerek. Yine aynı şeyleri yaptım ve çözüm olmadı. Defalarca işletim sistemi değiştirmeyi denedim, Win 8, Windows 7, Windows 10 (birçok Build olmak üzere) hepsini denedim, ne Windows ile gelen ne de kendi kurduğum driverle oyunlar çok düşük FPS veriyor ve drop giriyor. Bahsettiğim olaydan önce attığım format öncesinde kurulu olan driver Windows Update ile gelendi, formattan sonra da geldi ama sorun çıkarttı.

2 haftadır bu problem ile uğraşıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, iyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlata grafik ayarları yazdıktan sonra LoL'ü ekleyip Yüksek Performans seçeneğine getirdikten sonra tekrar oynamayı dener misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı