R5 M420 ekran kartına OC nasıl yapılır?

MSI Afterburner ile manuel olarak voltaj ayarlayarak yapabilirsiniz. Veya Radeon programı ile bu size kalmış bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Afterburner ile manuel olarak voltaj ayarlayarak yapabilirsiniz. Veya Radeon programı ile bu size kalmış bir şey.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İkisinde de denedım. Çıkmıyo daha yukarısına. Yardım edecek var mı?(Radeon programında OC Sekmesi bile yok)

Şuna bir bakar mısın?

Bende açılmıyor o. Sapphire ekran karti gereklidir diyor.
Zaten performansı çok düşük bir ekran kartı neden OverClock yapmak istiyorsunuz?
OC'Un amacı kartın performansini yükseltmek değil mi?
1605518596786.png

Size OC'un amacını sormadım hocam, zaten performansı çok düşük bir kart, yapsanız bile pek yüz güldürecek performans alamazsınız.
3-5 FPS Bile önemlidir. Mesela CS:GO Da 55 FPS Aliyorsam 60 Olacak.
@Recep Baltaş
Arkadaşlar OC Etmenin yolunu buldum. CS:GO'da 15 FPS Artiş oldu.

Link = "TRIXX_installer_6.4.0"
Sapphire TRIXX'ın eski sürümü. Sapphire ekran kartli veya kartsız farketmez herkes kullanabilir
OC:
1605763922290.png

Default:
1605763981111.png

Bundan sonrasi size kalmiş. (SORUMLULUK KABUL EDİLMEZ!)
@pilavyer Artik bir OC'Unu beklerim 😁
1605843138200.png

Son durum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı