Çözüldü R5 M430, M330 olarak gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sovietik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz
Öncelikle selamlar ekran kartım. AMD Radeon R5 M430 ama eskiden nereden baksanız 4-5 ay önce ekran kartım M40'du fakat bir anda M330 oldu. Ben bilgisayarıma format falan attım yavaşlama durumundan sonra her şey iyi güzeldi fakat ekran karım hala M330'du şu an cihaz kimliğini devid.info'ya yapıştırdım. Windows ismini M330 gösterirken burası M430 gösteriyordu. Tabii bu aşamalardan öcnede bir sürü driver uygulaması kullandım, onlardan 1 tanesi daha M430 olarak tanımladı. Benim kafam aşırı karıştı. Sizce devid.info sitesinden M430'un son güncellemesini indirip kurmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de AMD Radeon 530 var ama R7 M340 olarak gözüküyor. HP sitesinden indirince de Radeon 535 oluyor (benim bilgisayar HP). Benim anladığım kadarıyla Radeon 530 olan kartı HP modafiye ediyor ve adı falan değişiyor. Benim karttan yola çıktım sizinki de muhtemelen böyle bunun gibidir.
--------------
AMD sitesinden M430 Driver indirin adının gözükmesi performansa fazla bir etki etmiyor. Yine kendimden örnek vermek gerekirse kendim bizzat böyle yaptım ve Hp'ninkine nazaran %30 daha performans alıyorum.
---------------
(Yanlış anlaşılmasın kendimden örnek verdim kendi tecrübem bu şekilde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…