R5 M430 Overclock yapma

Oktayyyy52

Kilopat
Katılım
22 Temmuz 2017
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim laptopun özellikleri şu şekilde:
  • i3 5005U 2.0 GHz
  • 4 GB RAM
  • R5 M430 2 GB ekran kartı
Arkadaşlar ben bu laptopun Youtube'dan testlerine bakarak almıştım. Videodaki adam CS:GO'da high (veya ultra) ayarlarda akıcı bi şekilde oynuyordu. ama benim laptopta ise (altında ek fan var) en düşüğün düşüğünde 30 FPS alıyorum arada bir 25, bazen 15'lere düşüyor (anlık). Adamla iletişime geçtim ve bana Overclock yapmamı tavsiye etti. Yok memory clock 1231'miş neymiş ben anlamıyorum böyle ekran kartını yapmadan usulca nasıl Overclock yapabilirim? Şimdiden teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar düşük perfromans alıyorsanız OC ile çözülecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Aynı ekran kartıyla 100 FPS alınabiliyor CS:GO'da. O kadar düşme de olmuyor sahnelere göre. Sürücülerinizi güncelleyin.

Ayrıca laptoplarda soğutma hala başlı başına bir problem olduğundan Overclock yaparsanız size yüksek performanstan çok FPS dropları olarak geri dönecektir muhtemelen.
 
Sürücüleri güncelledim 60 FPS alıyorum da 100 FPS diyorsunuz. Yani yapmam gereken başka ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit 60 alıyor olabilirsiniz. Yazılımsal olarak böyle bir durum vardır muhtemelen. Ancak sizin 60 FPS ile benim 100 arasında fark yok. Zaten bendeki de sabit 100 değil. İyi oyunlar...
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı