R5 M430 sistem Forza Horizon 4 30 FPS veya üzeri verir mi?

Windows 7'de sanırım çalışmıyordu. 30 FPS bile vermeyebilir bilemiyorum ben 3060 Ti ile oynayamıyorum drop giriyor sürekli.

Kaç FPS verir? Ona göre alacağım. 30 FPS ise maalesef korsan indireceğim.
Windows 7
8 GB RAM.
i5 6200U.
R5 M430.

Windows 7'de çalışmıyor.

Windows 7'de sanırım çalışmıyordu. 30 FPS bile vermeyebilir bilemiyorum ben 3060 Ti ile oynayamıyorum drop giriyor sürekli.

Sizin sorununuz farklı gibi. Oyun o kadar ağır değil. 3060 Ti ile içinden geçmeniz gerek Forza'nın.

1650 ile Ultra'da 60 FPS alıyorum. Sizin sorununuz farklı.

Ortalama 160-180FPS alıyorum. Dikkatlı okursanız FPS'im düşük demedim drop giriyor dedim. Oyunun Steam versiyonu sıkıntılı.
Sizin sorununuz farklı gibi. Oyun o kadar ağır değil. 3060 Ti ile içinden geçmeniz gerek Forza'nın.

Microsoft ilk önce 5. oyunu çıkaracağına şu oyunu düzeltse mutlu olacaktık ama. Forza serisi benim için hüsran oldu araba mekanikleri falan çöp. Yerden yere vurduğum NFS Heat bile daha iyi.

Windows 7'de çalışmıyor.
Windows 10 var yanında :)
Ortalama 160-180FPS alıyorum. Dikkatlı okursanız FPS'im düşük demedim drop giriyor dedim. Oyunun Steam versiyonu sıkıntılı.

Microsoft ilk önce 5. oyunu çıkaracağına şu oyunu düzeltse mutlu olacaktık ama. Forza serisi benim için hüsran oldu araba mekanikleri falan çöp. Yerden yere vurduğum NFS Heat bile daha iyi.
1650 ile ultrada 60 fps alıyorum. Sizin sorununuz farklı.
Keşke biraz daha konuyla alakalı konuşsak. 30 FPS verse yeter benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı