R5 M430 Windows 10 Windows temel görüntü bağdaştırıcısınma sorunu

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün ekran kartı Driver paketi yükleyeyim dedim AMD Radeon R5 M430'du sonra yükledim PC'yi açtım kapadım aygıt yöneticisine baktım Windows temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor Batman Arkham City gireyim dedim FPS yerlerde önceden 30 FPS falan alıodum şimdi 10 zar zor.

Bugün ekran kartı Driver paketi yükleyeyim dedim AMD Radeon R5 M430'du sonra yükledim PC'yi açtım kapadım aygıt yöneticisine baktım Windows temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor Batman Arkham City gireyim dedim FPS yerlerde önceden 30 FPS falan alıodum şimdi 10 zar zor.

Microsoft görüntü bağdaştırıcları ile girme bozarsın PC'yi

Bak masaüstüne sağ tıkla Radeon ayarları var ise gir giremiyorsan ekran kartını kuramamış olabilirsin hata vermiş olabilir tekrar kur kurduğun dosya ile tekrar kurmayı dene görüntü bağdaştırıcılarında AMD ile alakalı bir şey yok ise kuramamışsındır tekrar kurmayı dene.

Aldığımda AMD Radeon R5 M330'du bir süre önce güncelledim aygıt yönetcisinden AMD Radeon R5 M430 oldu bugün Driver paketi yükledim görüntü bağdaştırıcısı Microsoft temel görüntü bağdaştırıcıları oldu. Ve bunu yüklerken sorun çıkmaz değil mi?
Hayır, WHQL recommend olanı yükleyeceksiniz.
Sağol

20.5.1 sürümünü yükleyin çözülen çok sorun var. Onda sorun yaşarsanız -ki yaşamazsınız- siler eskisini kurarsınız. 20.5.1 daha iyi. Driver paketi diye bahsettiğiniz nedir? Nereden yüklediniz?

AMD'nin sitesinde Auto detect and install diye bir şey vardı yüükledim sonra bir uygulama açıldı Radeon settings gibi AMD'nin sonra Driver paketi yükle vardı yükledim böyle oldu PC.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı