R5 M430 Windows 10 Windows temel görüntü bağdaştırıcısınma sorunu

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bugün ekran kartı Driver paketi yükleyeyim dedim AMD Radeon R5 M430'du sonra yükledim PC'yi açtım kapadım aygıt yöneticisine baktım Windows temel görüntü bağdaştırıcısı yazıyor Batman Arkham City gireyim dedim FPS yerlerde önceden 30 FPS falan alıodum şimdi 10 zar zor.

20.5.1 sürümünü yükleyin çözülen çok sorun var. Onda sorun yaşarsanız -ki yaşamazsınız- siler eskisini kurarsınız. 20.5.1 daha iyi. Driver paketi diye bahsettiğiniz nedir? Nereden yüklediniz?

20.5.1 halen beta sürücü diye biliyorum, bana göre 20.4.2 daha garanti bir sürücü. Ayrıca halen AMD'nin sitesinde önerilen versiyon 20.4.2.

Konu sahibi zaten o sürücüyü yüklemiş anlattığına göre. DDU ile kaldırıp temiz kurması lazım. 20.5.1 beta değil sadece isteğe bağlı sürüm. WHQL onayı bekliyor sadece, o da yakında verilir zaten. Güncelleme notlarını okursanız olayı anlayabilirsiniz.

Konu sahibi zaten o sürücüyü yüklemiş anlattığına göre. DDU ile kaldırıp temiz kurması lazım. 20.5.1 beta değil sadece isteğe bağlı sürüm. WHQL onayı bekliyor sadece, o da yakında verilir zaten. Güncelleme notlarını okursanız olayı anlayabilirsiniz.

peki silince pc ye bişey olmaz dimi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı