R5 Pro 4650G APU için sisteme ekran kartı önerisi

sharingan

Centipat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 Pro 4650G.
8 GB RAM.
Benim sistem özelliklerimden birkaçı diğerlerini bulamadığım için yazamadım da, şimdi ben 4K-5k gibi bir fiyata güzel bir F/P ekran kartı lazım. Bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilirse güzel olur. Ben RX580 düşünüyorum.

AMD Ryzen 5 Pro 4650G.
8 GB RAM.
Benim sistem özelliklerimden birkaçı diğerlerini bulamadığım için yazamadım da, şimdi ben 4K-5k gibi bir fiyata güzel bir F/P ekran kartı lazım. Bilgisi olan bu konuda yardımcı olabilirse güzel olur. Ben RX580 düşünüyorum.

4 ila 5 bine o kart alınmaz geleceği yok. 2 el bakabilirsin daha güncel kartlara ama 2.el konusunda sorumluluk sizdedir. Bir de ilave RAM ekleyin aynı model 8 GB RAM ve tek kanalda yetersiz kalır sistem.

Peki önerebileceğiniz bu fiyat bandında 2.el ekran kartı var mı ya da sıfır.

Sizce bu nasıl hocam iyi mi hem de sıfır fiyatı.

Son düzenleme:
Peki önerebileceğiniz bu fiyat bandında 2.el ekran kartı var mı ya da sıfır.

Sizce bu nasıl hocam iyi mi hem de sıfır fiyatı.

Bu kart hiçbir işine yaramaz üzgünüm. 2.el olarak aklıma RX 6600XT geliyor tabii ki temizini bulursan. Amazon'da 8.500 civarı RX 6600XT var. Bir de sistemin yanına aynı özelliklerde RAM eklersen güzel olur.

Hocam ben zaten FiveM oynuyorum ve 30 40 FPS alıyorum ama bazen düşüşler yaşıyorum ve kasıyor benim FPS'yi 60 üstü yapması yeterli Valorant falan rahat oynatıyor bu sistem sadece FiveM'de sıkıntı yaşıyorum benim FPS'yi 60 veya üstüne çıkartsa yeter aslında bu ekran kartı bence çıkarabilir bir de yanına bir RAM eklersem.

Şöyle bir 2. el buldum sizce nasıl alınır mı? FurMark testide var.

Son düzenleme:
Hocam ben zaten FiveM oynuyorum ve 30 40 FPS alıyorum ama bazen düşüşler yaşıyorum ve kasıyor benim FPS'yi 60 üstü yapması yeterli Valorant falan rahat oynatıyor bu sistem sadece FiveM'de sıkıntı yaşıyorum benim FPS'yi 60 veya üstüne çıkartsa yeter aslında bu ekran kartı bence çıkarabilir bir de yanına bir RAM eklersem.

Şöyle bir 2. el buldum sizce nasıl alınır mı? FurMark testide var.

Bence bekle 8.500 lira sıfır kutu varken bunu alırsan parana yazık olur. Temiz olmama ihtimalide cabası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı