R5 R5600 için undervolt yaptım

Hanaz

Zeptopat
Daha fazla  
Çok anlamıyorum ama çok ısınmasından korktum ve UV yapmaya karar verdim. 1 aydır böyle kullanıyorum aldıgım tek sorun Alt Tab atınca nadiren ekranda siyah cizgiler gelip anında gidiyor. HDMI'dan olduğunu düşünüyorum.

Sistemim:
MSI RTX 3060 OC LHR yok.
R5 5600.
MSI B450M-A Pro Max BIOS guncel 3422 MHz.
Corsair xflare CL16 8x2 RAM 3200MHz.
MSI saptium 500GB 3100 MB okuma 2700 yazma.
600W Rampage 80 bronz PSU.

UV yapmadan önce işlemci 90'larda çalışıyordu yukte bosta 60'dı UV sonrası Max 70 görüyor.

Stok fan stok macun işlemci.
Uzun oldu gibi KB. Şimdiden teşekkürler.

Hangi rehberi takip ederek hangi ayarlarda nasıl değişiklikler yaptınız, detay verebilir misiniz? Curve Optimizer mı yaptınız, yoksa CPB ve PBO mu kapattınız?

Undervolt'un herhangi bir zararı olmaz, sadece iyi yapılamadığında performans düşüklüğünü hissedersiniz.

Hangi rehberi takip ederek hangi ayarlarda nasıl değişiklikler yaptınız, detay verebilir misiniz? Curve Optimizer mı yaptınız, yoksa CPB ve PBO mu kapattınız?

Undervolt'un herhangi bir zararı olmaz, sadece iyi yapılamadığında performans düşüklüğünü hissedersiniz.
Valla - ye aldım bişiyi sonra orda 0.15 yaptım 1.048 voltaj alıo şuan max 3.75 ghz alıyo suan ama bazı foto koydum biosun bak istersen anlamıyorum o konuları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu arkadaşta 5600 kullanıyor o ne yaptıysa aynısını yaptım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu arkadaşta 5600 kullanıyor o ne yaptıysa onu yaptım

Şu arkadaşta 5600 kullanıyor o ne yaptıysa onu yaptım

Aboo yüklemiyor diye baya bastım hay Allah millete iş çıkardım

Dosya Ekleri

• 20220925_222400.jpg
    20220925_222400.jpg
    290,5 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Geri
Yukarı