Sıcaklıklara bakınca sorun yok gibi görünüyor. Kullanmaya devam edebilirsin bu şekilde.
Şu an kapattım ama kullanırken bir zarar olmuş mudur?
@Sir Benjamin
Sıcaklıklara bakınca sorun yok gibi görünüyor. Kullanmaya devam edebilirsin bu şekilde.
Şu an kapattım ama kullanırken bir zarar olmuş mudur?
@Sir Benjamin
Abi dediğin dereceler serin, bir şey olmaz vallahi diyorum bak.
Hocacığım vermez diyorlar işte neden anlamak istemiyorsunuz.Dereceler serin onu anladım zaten PBO zarar verir mi?
Bu arkadaş troldür forumu aylar boyunca 970 EVO hızı ve RAM ışıklarıyla oyaladı eski konularına bakabilirsin. İstediğin cevabı ve kanıtı koy aynısını yazmaya devam edecektir.
Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: 970
www.technopat.net
Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: ram
www.technopat.net
Olmaz hocam içiniz rahat olsun. Forumda kim gelse zararı olmaz der ve doğru da söyler.Trol falan değilim sadece ağır bir hastalığım var sizide çok severim.
Sadece PBO açıkken zarar olur mu bunu merak ettim.
Olmaz hocam içiniz rahat olsun. Forumda kim gelse zararı olmaz der ve doğru da söyler.
Soğutmanız kötüyse ısıtır. Ama sıcaklık düşük ise hiçbir sıkıntısı olmaz. Kapatırsanız derece düşer ama performansta aynı şekilde.Size bir şey daha sormak isterim cbp işlemciyi çok ısıtırmı.
Açtığımda 75 derece falan çıkıyor.
Soğutmanız kötüyse ısıtır. Ama sıcaklık düşük ise hiçbir sıkıntısı olmaz. Kapatırsanız derece düşer ama performansta aynı şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.