clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #21 370335 dedi: Performansta çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Mesela AAA oyunlarda fark olmaz gibi ama Cs tarzı işlemci oyunlarında illaki fark olur. İşlemciniz ısınmıyorsa açık kalması daha iyidir. Bir şey olacak diye korkuyorsanız olmaz.
370335 dedi: Performansta çok fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Mesela AAA oyunlarda fark olmaz gibi ama Cs tarzı işlemci oyunlarında illaki fark olur. İşlemciniz ısınmıyorsa açık kalması daha iyidir. Bir şey olacak diye korkuyorsanız olmaz.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2022 #22 clementineaaşığım dedi: Mesela AAA oyunlarda fark olmaz gibi ama CS tarzı işlemci oyunlarında illaki fark olur. İşlemciniz ısınmıyorsa açık kalması daha iyidir. Genişletmek için tıkla... 75 derece çıkıyor hani açmak istiyorum fakat bu dereceler canımı sıkıyor açmıyorum daha yeni termal macun yeniledim yok bana mısın demiyor.
clementineaaşığım dedi: Mesela AAA oyunlarda fark olmaz gibi ama CS tarzı işlemci oyunlarında illaki fark olur. İşlemciniz ısınmıyorsa açık kalması daha iyidir. Genişletmek için tıkla... 75 derece çıkıyor hani açmak istiyorum fakat bu dereceler canımı sıkıyor açmıyorum daha yeni termal macun yeniledim yok bana mısın demiyor.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #23 370335 dedi: 75 derece çıkıyor hani açmak istiyorum fakat bu dereceler canımı sıkıyor açmıyorum daha yeni termal macun yeniledim yok bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... CBP açıkken mi 75 derece kapalıyken mi?
370335 dedi: 75 derece çıkıyor hani açmak istiyorum fakat bu dereceler canımı sıkıyor açmıyorum daha yeni termal macun yeniledim yok bana mısın demiyor. Genişletmek için tıkla... CBP açıkken mi 75 derece kapalıyken mi?
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2022 #24 clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Açıkken. clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Kapalıyken 60ı geçmiyor. clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Cbp açıkken boşta 60 dereceye gelebiliyor.
clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Açıkken. clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Kapalıyken 60ı geçmiyor. clementineaaşığım dedi: Cbp açıkken mi 75 derece kapalıyken mi? Genişletmek için tıkla... Cbp açıkken boşta 60 dereceye gelebiliyor.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #25 Boşta çok önemli değil önemli olan yükte iken. Yükte 75 derece fazla değil. 85 i geçmediği sürece sıkıntı yok.
Boşta çok önemli değil önemli olan yükte iken. Yükte 75 derece fazla değil. 85 i geçmediği sürece sıkıntı yok.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2022 #26 clementineaaşığım dedi: Boşta çok önemli değil önemli olan yükte iken. Yükte 75 derece fazla değil. 85'i geçmediği sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Boşta çok önemli değil de hocam boşta 60a yaklaşıyor normal mi sizce.
clementineaaşığım dedi: Boşta çok önemli değil önemli olan yükte iken. Yükte 75 derece fazla değil. 85'i geçmediği sürece sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Boşta çok önemli değil de hocam boşta 60a yaklaşıyor normal mi sizce.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #27 370335 dedi: Boşta çok önemli değil de hocam boşta 60a yaklaşıyor normal mi sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucusu neydi.
370335 dedi: Boşta çok önemli değil de hocam boşta 60a yaklaşıyor normal mi sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci soğutucusu neydi.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2022 #28 clementineaaşığım dedi: Hocam işlemci soğutucusu neydi. Genişletmek için tıkla... SilverStone240pf. ama bir fanı bozuktu başka taktık Acaba onun dönme hızı yavaş olabilir mi onu arttırabilir miyim? clementineaaşığım dedi: Hocam işlemci soğutucusu neydi. Genişletmek için tıkla... Hocam. Son düzenleme: 8 Ocak 2022
clementineaaşığım dedi: Hocam işlemci soğutucusu neydi. Genişletmek için tıkla... SilverStone240pf. ama bir fanı bozuktu başka taktık Acaba onun dönme hızı yavaş olabilir mi onu arttırabilir miyim? clementineaaşığım dedi: Hocam işlemci soğutucusu neydi. Genişletmek için tıkla... Hocam.
clementineaaşığım Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 788 Çözümler 3 Yer Castle Violet (: Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #29 370335 dedi: SilverStone240pf. ama bir fanı bozuktu başka taktık Acaba onun dönme hızı yavaş olabilir mi onu arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biostan pompa ve fan ayarını arttırabilirsiniz. O soğutma ile boşta 60 derece fazlaymış.
370335 dedi: SilverStone240pf. ama bir fanı bozuktu başka taktık Acaba onun dönme hızı yavaş olabilir mi onu arttırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biostan pompa ve fan ayarını arttırabilirsiniz. O soğutma ile boşta 60 derece fazlaymış.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ocak 2022 #30 clementineaaşığım dedi: BIOS'tan pompa ve fan ayarını arttırabilirsiniz. O soğutma ile boşta 60 derece fazlaymış. Genişletmek için tıkla... Nasıl arttırabilirim? Şu yeni aldığım fanın. BIOS'tan. @clementineaaşığım
clementineaaşığım dedi: BIOS'tan pompa ve fan ayarını arttırabilirsiniz. O soğutma ile boşta 60 derece fazlaymış. Genişletmek için tıkla... Nasıl arttırabilirim? Şu yeni aldığım fanın. BIOS'tan. @clementineaaşığım