Çözüldü R5550u laptop güncellemeden sonra yavaş açılmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GhostStorm

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
amd ryzen 5500u with radeon grapichs 8gb ram 500gb nvme ssd
SSD veya HDD modeli
500GB SSD NVME
Merhaba Windows 11 kullanıyorum, 2 gün önce kullanmadığım uygulamaları temizleme kararı aldım. GameLoop, Urban VPN bunları kullanmadığım için sildim. Başlangıç uygulamalarından OneDrive'ı kapattım sonra güncelleme geldi güncelledim. Laptopu kapattım ertesi gün açmaya çalıştığımda normalden daha fazla sürede açılıyordu, 45 saniye gibi. Önceden 15 saniyeydi, neyse güncellemeden sonra olur dedim sonraki gün tekrar açarken yine çok uzun sürede açılmaya başladı. Daha demin uyku moduna aldım onda da yavaş açılıyordu. Neden oldu sizce bir anda? Daha önce böyle bir şey olmuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar açılırken Windows yükleniyor animasyonu geliyor muydu 15 saniye de açılırken? Hızlı Başlatmayı kapatmış olabilirsiniz. Microsoft Store üzerinden Wintoys'u indirip kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayar açılırken Windows yükleniyor animasyonu geliyor muydu 15 saniye de açılırken? Hızlı başlatmayı kapatmış olabilirsiniz. Microsoft Store üzerinden Wintoys'u indirip kontrol edebilirsiniz.

15 saniyede açılırken animasyon geliyordu hızlı başlatmayı şimdi kontrol ediyorum teşekkürler.

Bilgisayar açılırken Windows yükleniyor animasyonu geliyor muydu 15 saniye de açılırken? Hızlı başlatmayı kapatmış olabilirsiniz. Microsoft Store üzerinden Wintoys'u indirip kontrol edebilirsiniz.

Kontrol ettim kapalı değil açık.

Kontrol ettim kapalı değil açık.

O ayarı kapatıp bilgisayarı bilgisayarı yeniden kapatıp açar mısın? Fark var mı görelim. Ayrıca CMD üzerinden "SFC /scannow" bu komutu da çalıştırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı