R5600X RX6600XT Sistem İçin GameLoop Ayarı Önerisi

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5600X + RX 6600 XT 16 GB RAM kullanıyorum. CPU sicaklik 65 gecmiyor fakat özellikle 4 kisilik ekiple maç attigim zaman surekli lag yiyorum, tum ayarlari denedim ama hepsinde aynı sorun oluyor. Sizce nasıl bir ayar yapmam gerekiyor? Hiç lag olmayan ozellikle yakın fightlarda drop olmayan arkadaslarimiz yardımcı olabilir mi?

Hocam son teknoloji sistem alsanız bile. Gameloop'da oynayacağınız oyunlar hem laglı olur hem de kasar. Çünkü hem iyi optimize edilmemiştir hem de zaten o oyunlar bilgisayar için değildir. Onun yerine daha iyi telefon alıp Telefonda oynamayı öğrenmek daha zevkli olabilir.

Arkadaşlar 5600X + RX 6600 XT 16 GB RAM kullanıyorum. CPU sicaklik 65 gecmiyor fakat özellikle 4 kisilik ekiple maç attigim zaman surekli lag yiyorum, tum ayarlari denedim ama hepsinde aynı sorun oluyor. Sizce nasıl bir ayar yapmam gerekiyor? Hiç lag olmayan ozellikle yakın fightlarda drop olmayan arkadaslarimiz yardımcı olabilir mi?

Ben hiç sıkıntısız oynuyorum. Lag genelde HDD kaynaklı oluyor. GameLoop HDD'ye kurulu ise nedeni bu olabilir.

Hocam son teknoloji sistem alsanız bile. GameLoop'da oynayacağınız oyunlar hem laglı olur hem de kasar. Çünkü hem iyi optimize edilmemiştir hem de zaten o oyunlar bilgisayar için değildir. Onun yerine daha iyi telefon alıp telefonda oynamayı öğrenmek daha zevkli olabilir.

Biliyorum farkındayım ama çoğu kişi bulmuş ayarini tutturmuş öyle gidiyor en az kasan en az drop olan ayarlar olabilir.

Ben hiç sıkıntısız oynuyorum. Lag genelde HDD kaynaklı oluyor. GameLoop HDD'ye kurulu ise nedeni bu olabilir.
M2 SSD’ye kurulu hocam. Senin Pc özellikleri nedir

Benim bir arkadasim da oynuyor sağlam PC'si var ama yine lag giriyor optimizasyon sıkıntısı olan bir oyun.

Benim bir arkadasim da oynuyor sağlam PC'si var ama yine lag giriyor optimizasyon sıkıntısı olan bir oyun.

Lag illaki oluyor önemli olan yukarids arkadasin dediği gibi stabil bir ayar tutturmak. Bazıları sikintisix oynuyor bunu anlaymaya çalışıyorum.

Sanallaştırma açık mı?

Açik reis ya OpenGL mi DirectX mi oynasam bir çözüm bulalım ya. Ekiple maça giriyoruz midstein bir atliyoruz 90 FPS ama yakın figtta ve kalabalık oldugu zaman ne olduğunu anlamıyorsun lagdan dolayı.

Her şekilde oyun problemli. Ondan dolayı en düşük ayarlarda oynamanı tavsiye ederim.

İşte en düşük ayar falan fark etmiyor kankam en dusuktede oynasan en yuksektede oynasan bir ayarı tutturman gerekiyor yoksa yine lag.

Kankam ayarlarini atar misin bana.

???

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı