R5'li sistem sizce olmuş mu?

Game Power'ın mousepadini bile almam hep kalitesiz ürünler hele PSU asla sistemimi Game Power PSU'ya vermem ben asla ben mesh panel bir kasa seçerim yanına kalitei PSU ısınma sorunsuz bir kart oh mis kafan rahat olur.

Değmez stoklar gelince 3060 toplanır.
Çok teşekkür ederim herkese Fakat 3060 sistem ler 21000 tl filan oluyor.
Yazıklar olsun ya şu ekran kartı fiyatına bak. 5700 XT alınıyordu o paraya birkaç ay önce.
Ne beklersinki bu ülkeden
Kasa arkadaşım da da var videosunu attı çok beğenmiştim
Oc yapmayacaksanız sıvı soğutma gereksiz ram ya da ekran kartı arttırabilirsiniz ama en çok psu ya dikkat edin
Stoklar ne zaman?
Sıvı soğutma yerine, ekran kartına yükseltme yapılabilir.
Ekran kartı tavsiyen nedir dostum
Oc yapmayacaksanız sıvı soğutma gereksiz ram ya da ekran kartı arttırabilirsiniz ama en çok psu ya dikkat edin
PSU önerisi verebilirmisin fazla anlamıyorum
Kasa değiştirmeyin demişsin ama bence mesh bpanel bir kasa alıp fazla fan istiyorsan üst alta 2 fan öne 3 arkaya 2 destekli mesh bir kasa alabilirsin.
Bakıyorum ilk defa duydum
PSU'yu ayriyeten forumda da önerilen PSUlardan alın. Ekran kartını 8 GB modelini bulabiliyorsanız iyi olur.

Kasa değiştirmeyin demişsin ama bence mesh bpanel bir kasa alıp fazla fan istiyorsan üst alta 2 fan öne 3 arkaya 2 destekli mesh bir kasa alabilirsin.
Dostum bu 4 kasadan hangisi iyi ?

Ryzenin 5600 ü stok ta yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…