R5'li sistem sizce olmuş mu?

Game Power'ın mousepadini bile almam hep kalitesiz ürünler hele PSU asla sistemimi Game Power PSU'ya vermem ben asla ben mesh panel bir kasa seçerim yanına kalitei PSU ısınma sorunsuz bir kart oh mis kafan rahat olur.

Değmez stoklar gelince 3060 toplanır.
Çok teşekkür ederim herkese Fakat 3060 sistem ler 21000 tl filan oluyor.
Yazıklar olsun ya şu ekran kartı fiyatına bak. 5700 XT alınıyordu o paraya birkaç ay önce.
Ne beklersinki bu ülkeden :(
Siz bilirsiniz tabii ama onu bilgisayar kasası olarak değil de korumasız ve şeffaf bir para kasası olarak kullanabilirsiniz. 1200 TL o kasaya hayatta verilmez. Görünüşüne aldanıp kötü bir ürün almanızı istemem şahsen.
Kasa arkadaşım da da var videosunu attı çok beğenmiştim
Oc yapmayacaksanız sıvı soğutma gereksiz ram ya da ekran kartı arttırabilirsiniz ama en çok psu ya dikkat edin
Stoklar ne zaman?
Sıvı soğutma yerine, ekran kartına yükseltme yapılabilir.
Ekran kartı tavsiyen nedir dostum
Oc yapmayacaksanız sıvı soğutma gereksiz ram ya da ekran kartı arttırabilirsiniz ama en çok psu ya dikkat edin
PSU önerisi verebilirmisin fazla anlamıyorum :(
Kasa değiştirmeyin demişsin ama bence mesh bpanel bir kasa alıp fazla fan istiyorsan üst alta 2 fan öne 3 arkaya 2 destekli mesh bir kasa alabilirsin.
Bakıyorum ilk defa duydum
PSU'yu ayriyeten forumda da önerilen PSUlardan alın. Ekran kartını 8 GB modelini bulabiliyorsanız iyi olur.

Kasa değiştirmeyin demişsin ama bence mesh bpanel bir kasa alıp fazla fan istiyorsan üst alta 2 fan öne 3 arkaya 2 destekli mesh bir kasa alabilirsin.
Dostum bu 4 kasadan hangisi iyi ?

Şahsen çoğu kişi katılmaz belki ama ben yinede düşüncemi söyleyeyim, o anakartı alacağıma ben direk b550m s2h veya daha uygun görülen daha iyi bir tavsiye var ise b550 serisinden ucuz o anakartı alır sonra da ryzen 5 5600x alırdım. PSU olarak ben şahsen FSP markasını tercih ediyorum. Ek olarak o RAM'lere o kadar para vermezdim 300-350 bandından güzel RAM'ler mevcut tabi RGB seviyor iseniz başka.
Ryzenin 5600 ü stok ta yok

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı