Çözüldü R6 açarken sistem reset atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Komutan_Logar1

Megapat
Daha fazla  
Sadece R6'yı başlat dedikten sonra PC kendi kendine restart atıyor. Başka oyunlarda olmuyor daha önce Rocket League de olmuştu silip tekrar yükledikten sonra geçti. Ama R6 da hala devam ediyor. İşlemcide ısınma problemi yok. Sorun PSU veya RAM kaynaklı olabilir diyor ama sadece R6 da oluyor. Sorun ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

Olay görüntüleyicisini SS atar mısınız?

Son düzenleme:
Bunlardır umarım.

Tahmin ettiğim gibi Kernel Power 41 sorunu bu sorun genel olarak PSU yetmezliği RAM'lerdeki sorunlar ve CPU'nun bir anda veya fazla ısınmasından kaynaklanır ancak CPU'nun fazla ısınması yazılımsal bir sorun olabiliyor bilgisayarınız boşta kaç derecede çalışıyor?

33 derece de çalışıyor. İşlemci i9 13th 13900k soğutucu ASUS ROG ryuo III 360 ARGB var. İşlemci sıcaklığı anlık pik atabiliyor ama daha önce Rocket League'de de olmuştu.

33 derece de çalışıyor. İşlemci i9 13th 13900k soğutucu ASUS ROG ryuo III 360 ARGB var. İşlemci sıcaklığı anlık pik atabiliyor ama daha önce Rocket League'de de olmuştu.

Açıkçası aynı sorunu çok fazla kez bende yaşadım ben DISM üzerinden bilgisayarı onararak sorunu geçici olarak çözdüm bilgisayarı her açtığımda onarmam gerekiyor format falan da attım ama düzelmedi OCCT üzerinden CPU ve PSU testleri yapar mısınız?

Anlık attığı için yapabileceğini düşünüyorum testlerden sonra veya önce şu kodları CMD'ye yönetici olarak çalıştırıp yapıştırır mısınız?
sfc/scannow
DISM /online /cleanup-image /scanhealth
DISM /online /cleanup-image /restorehealth

Dediğim gibi bü tür işlerden pek anlamam. Bilgisayarı güvendiğim ve tanıdığım birine göndereceğim. O da RAM veya PSU olabilir demişti ama PSU daha önce hiç böyle yapmamıştı ki 1200 watt olması lazım. Umarım yeni PSU almak zoruda kalmam. Yardımın için teşekkür ederim buradan sonrası beni aşacak gibi durumu beceriksiziliğimle daha kötü hale getirmeyeyim

Tabii siz nasıl isterseniz ancak kodları denemenizi öneririm belki göndermenize gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…