R6 alınır mı?

Oynayabileceğiniz en iyi online FPS oyunlardan biri. Kesinlikle alınır fakat zamanınız varsa alın çünkü oyunun ilk 200 saati oyunu öğrenmekle geçiyor.

Oynayabileceğiniz en iyi online FPS oyunlardan biri. Kesinlikle alınır fakat zamanınız varsa alın çünkü oyunun ilk 200 saati oyunu öğrenmekle geçiyor.
Hocam ben normalde CS'yi haftada en fazla 15 saat oynuyorum bazen hiç oynamıyorum. Bu neredeyse tüm oyunlarda böyle. Sence bu oyunu alsam bağımlılık yapar mı? Yani her gün 1-2 saat oynar mıyım?

Hocam ben normalde CS'yi haftada en fazla 15 saat oynuyorum bazen hiç oynamıyorum. Bu neredeyse tüm oyunlarda böyle. Sence bu oyunu alsam bağımlılık yapar mı? Yani her gün 1-2 saat oynar mıyım?

Unranked maçi zaten 45 dk sürüyor. Ama newcommer da var oda bir 15 dk alıştıktan sonra unranked girersen 2 saat oynarsın.

Sürekli hızlı maç gire gire alışırsınız. Alışınca aslında herkesin oyunu tam bilmediğini göreceksiniz. Yani kötü oynayınca birisi laf ederse takmayın. Bu arada başlamadan önce operatör özelliklerinin hepsini anlatan bir video izleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı