Eğer alacaksan Deluxe Edition almanı öneririm. Starter pack de hiç karakter yok çünkü.
"Bağlantı koptu." hatası alıp alıp duruyorum. Steam'dan aldım oyunu. DNS denedim, modeme reset attım, CompleteInternetRepair denedim olmadı. Uplay hesabıma giremiyorum yani.Ne oluyor? Uplay yüklü mü bilgisayarınızda?
Uplay'i silip ardından Ubisoft Connect indirdim. Yine aynı hatayı alıyordum. Eve gelince girebilir miyim yani?Uplay Ubisoft Connect olarak güncellendi. Yaşadığınız problem bundan kaynaklanıyor.
Bağımlılık yapar. Bırak 1-2 saati ben ilk aldığımda günlük 8-10 saat arası oynuyordum ki ben alalı 1.5 ay falan olacak 450 saate yaklaştım bile. Kısacası hoşunuza giderse acayip bağımlılık yapıyor bide tavsiyem deluxe ya da gold edition almanız.Hocam ben normalde CS'yi haftada en fazla 15 saat oynuyorum bazen hiç oynamıyorum. Bu neredeyse tüm oyunlarda böyle. Sence bu oyunu alsam bağımlılık yapar mı? Yani her gün 1-2 saat oynar mıyım?
Fena bağımlılık yapar. Ama söyleyeyim başka fps oyunu oynarsanız zevk vermeyebilir. R6 mekanikleri çok iyi. Arkadaşla girerseniz daha iyi olur.
16 tane operatör veriyor. Sayısı arttı sanırsam. Alabiliyorsanız alın.
Teşekkür ederim önerileriniz için. Daha demin Deluxe Pack aldım. İnşallah hayırlı zamanlar yaşarım.Evet başta tek operatör diğerleri açana kadar canın çikar
Oyunun başında direk ölebilirsin. Kill alamazsan hiç üzülme. Sürekli hızlı maç gir harita öğren.Teşekkür ederim önerileriniz için. Daha demin Deluxe Pack aldım. İnşallah hayırlı zamanlar yaşarım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.