R6 alınır mı?

Lorwex

Decapat
Daha fazla  
R6 bu zamanda alınır mı? Oyuncu kitlesi ne durumda? Ayrıca standart, Deluxe Edition, operator Edition farkları neler? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna ilk başladığında zorlanacaksın cs gibi büyük kısmı kolsuz değil(bende kolsuzum).
Oyuncu kitlesi genelde uzun süredir oynayan kişiler.Standart versiyonda hiçbir operatör açık gelmiyor sen kendin para biriktirip açıyorsun.

Hocam zorlanırsınız ilk başlarda eğer arkadaş ortamınızda varsa on numara demeyin keyfinize su gibi akıyor oyun. Rahat 100 saatin üzerinde oynarsınız.

Oyunda 1200 saatim var her geçen gün oyun daha kötü oluyor. Sunucular çok sorunlu sunucuya yakın olan adam istediği gibi oynayıp oyundan keyif alırken senin kazanmak için mecbur daha pasif kalarak oynaman lazım. Fazla ağırlaştı oyun bayıyo biyerden sonra artık.

Screenshot 2022-12-30 095835.png

Öncelikle oyunu öğrenmek çok zaman alıyor. 100-200 saati devirdiğinizde, evet ben bu oyunu öğrendim diyebiliyorsunuz. Sayıca fazla operatör, çok katlı binalar, oyun içi mekanikler, eklentiler, yazılı olmayan oyun kurallarını (spwanpeek noktaları, nade noktaları vb.) Öğrendiğinizde rekabet unsurundan keyif almaya başlıyorsunuz.

Eğer oyunu alıp benim gibi 2K saat oynamayı düşünüyorsan önermiyorum. Arkadaşlarla tadında oynanacak oyundur kendisi.

1 - Standart ve Deluxe Edition bir kaç tane daha operatör veriyor o kadarda önemli bir şey değil, Yeni başladıysan bir kaç tane operatör belirle onlar ile oyna.

2 - Eğer makro kullanmayacak isen oyuna hiç bulaşma, Bir çok kişi makro kullanıyor neredeyse her maçta minimum 3-4 tane var.

3 - Alınır mı şuan alınır indirimde fiyatı 35 TL değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı