Taktiksel oyun seviyorsanız alınır. Tek biraz sıkabilir ama o fiyata değer.R6 Six Siege bug hile durumu nasıl? 44 TL'ye değer mi?
Yalnızsanız sarmıyor lafı kadar uydurma bir laf yok. Bu kişiden kişiye değişir. Ben çoğu ''yalnızsanız sarmıyor'' denilen oyunu tek başıma oynadım gayette eğlendim.Ben almıştım iade ettim. Kafa karıştırıcı ve yalnızsanız sarmıyor.
Güzel hocam gayet. Alınıp oynanır kesinlikle.R6 Six Siege bug hile durumu nasıl? 44 TL'ye değer mi?
O sizin beğenmenize bağlı. Ubisoft desteği minimum 3 yıl kesmez.Peki oyunun ömrü uzun mu sizce
Tamamdır teşekkürlerGüzel hocam gayet. Alınıp oynanır kesinlikle.
Teşekkür ederim yanıtlarıniz içinO sizin beğenmenize bağlı. Ubisoft desteği minimum 3 yıl kesmez.
Bu kadar fanboy olacak kadar saçma sapan bir oyuna bağlı olmayın, yalnızsanız sarmıyor kadar uydurma bir laf yokmuş. O zaman eğlendim diye bir laf da yok, bu kişiden kişiye göre değişir. Arkadaş fikir istemiş arkadaş da fikrini belirtmiş. Nesneldir diye yazmamış altına zaten.Yalnızsanız sarmıyor lafı kadar uydurma bir laf yok. Bu kişiden kişiye değişir. Ben çoğu ''yalnızsanız sarmıyor'' denilen oyunu tek başıma oynadım gayette eğlendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.