R6 alınır mı?

Bir de f tuşu ile duvar falan çekiyoruz ya oyle mekaniklerin ne iş yaradigini vs. anlatan bir video var mı aradım da bulamadim
 
Bir de f tuşu ile duvar falan çekiyoruz ya oyle mekaniklerin ne iş yaradigini vs. anlatan bir video var mı aradım da bulamadim
ReemBey olarak youtube ve twitch yayınları yapıyor videolarını izleyebilirsin. 2 yıl öncesi yeni karakterler haritalar geldi onlarıda öğrenirsiniz oynadıkça.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben de daha önce aldım fakat sarmadı, iade ettim. Aşırı karmaşık ve hareket kapasitesi düşük geldi. Zıplayamamak zaten ayrı bir tilt etti. Sürekli bir bekleyiş, CS:GO gibi bir oyunda saatlerini vermiş birisi olarak hem daha derin taktiksel olması, hem de çok yavaş ilerlemesi cezbediğilini kaybettirdi mâlesef bana.

Bu kadar fanboy olacak kadar saçma sapan bir oyuna bağlı olmayın, yalnızsanız sarmıyor kadar uydurma bir laf yokmuş. O zaman eğlendim diye bir laf da yok, bu kişiden kişiye göre değişir. Arkadaş fikir istemiş arkadaş da fikrini belirtmiş. Nesneldir diye yazmamış altına zaten.
Fanboyluk? Ben Rainbow oynamıyorum bile neyin fanlığından bahsediyorsun? Sadece herkesi kendinizle bir tutmayın diyorum.
 
Peki oyunun ömrü uzun mu sizce
Başka bir R6S çıkana kadar bu devam edecektir diye tahmin ediyorum (Extraction dışında keşke çıkmasaydı).
 

Yeni konular

Geri
Yukarı