S Spartalı Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 PC ve Xbox R6'yı beraber oynayabilir mi?
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 665 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #11 Spartalı dedi: Bilmediğim için soruyorum gamepad alsam oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor. When dedi: Bağlanır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş gamepad alsam konsol ile oynarmıyım diye soruyor sanırsam. Artı 0 Eksi
Spartalı dedi: Bilmediğim için soruyorum gamepad alsam oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok olmuyor. When dedi: Bağlanır. Genişletmek için tıkla... Arkadaş gamepad alsam konsol ile oynarmıyım diye soruyor sanırsam.
When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #12 Chezzaritz dedi: Arkadaş gamepad alsam konsol ile oynarmıyım diye soruyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsa olmaz tabi . Ben gamepad bağlayarak oynanır mı diyor sandım. Artı 0 Eksi
Chezzaritz dedi: Arkadaş gamepad alsam konsol ile oynarmıyım diye soruyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Öyle diyorsa olmaz tabi . Ben gamepad bağlayarak oynanır mı diyor sandım.