R6 Deluxe Edition alınır mı?

Yigit48567

Femtopat
Daha fazla  
R6 alacağım, daha hiç oynamadım. Sizce 10 TL fazla verip Deluxe Edition almam gerekir mı?
Ve Deluxe Edition normal R6'dan ne farkı var?

Alınır hocam. Deluxe fazladan operatör veriyormuş. 10 saatim var şu an ve o paketi alınca gelen operatörlerden birini açacak para zor biriktirdim. 5 liram yok diye almamıştım, pişmanım şu an.

Normal deluxe farkı 8 saldırı, 8 savunan operatör alıyorsun ekstradan. 10 TL farka değer emin ol, oyunu alıp başladığında operatör açmanın çok zaman aldığını farkedeceksin.

Tabii ki 10 TL verip Deluxe al. Hiç oynamadıysan bol sans zor oyundur yıldırır adamı.

Deluxe editon alırsan sana başlangıç olarak daha fazla karakter veriyor. O karakterlerle oyunu kavraman daha kolay ve hızlı olur. Eğer standart alırsan o karakterleri almak için çok vakit kaybedersin(tahmini 160-180 saat)şiddetle almanı tavsiye ederim.

10 TL verirseniz çok yararlı olur (fazladan karakter veriyor) sonradan kasması zahmetli ve pahalı. 10 TL verip rahat edin bence. Oyuna gelirsek, çok iyi ve eğlenceli standart FPS oyunlarına göre çok daha detaylı kitle ve hile anlamında da rakiplerine göre en iyisi. Valorant veya CS:GO gibi oyunlar ücretsiz olduğu için yaş kitlesi ve hile anlamında geride kalabilyorlar.

NOT: Valorant'ın hile sistemine lafım yok fakat hile sayısı yüksek olunca takımdan hemen atılıp maçı hiç olmamış gibi sayabilmekte mesela maç berabere durumda kazanan alıcak eli ama tam o anda hile olduğu tespit edilirse maç biter en sonunda siz de sinirlenirsiniz.

Yıl 1 ve Yıl 2 'nin operatörlerini ücretsiz veriyor deluxe alırsanız. Bence değer.

Hile anlamında rakiplerine göre en iyisi mi?hocam millet 3 dolara hile satın alabiliyor ve oyun genelde hilecileri aylar sonra banlıyor. Plat rank Full hile dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…