R6 Deluxe Edition alınır mı?

Alınır hocam. Deluxe fazladan operatör veriyormuş. 10 saatim var şu an ve o paketi alınca gelen operatörlerden birini açacak para zor biriktirdim. 5 liram yok diye almamıştım, pişmanım şu an.

Deluxe editon alırsan sana başlangıç olarak daha fazla karakter veriyor. O karakterlerle oyunu kavraman daha kolay ve hızlı olur. Eğer standart alırsan o karakterleri almak için çok vakit kaybedersin(tahmini 160-180 saat)şiddetle almanı tavsiye ederim.

10 TL verirseniz çok yararlı olur (fazladan karakter veriyor) sonradan kasması zahmetli ve pahalı. 10 TL verip rahat edin bence. Oyuna gelirsek, çok iyi ve eğlenceli standart FPS oyunlarına göre çok daha detaylı kitle ve hile anlamında da rakiplerine göre en iyisi. Valorant veya CS:GO gibi oyunlar ücretsiz olduğu için yaş kitlesi ve hile anlamında geride kalabilyorlar.

NOT: Valorant'ın hile sistemine lafım yok fakat hile sayısı yüksek olunca takımdan hemen atılıp maçı hiç olmamış gibi sayabilmekte mesela maç berabere durumda kazanan alıcak eli ama tam o anda hile olduğu tespit edilirse maç biter en sonunda siz de sinirlenirsiniz.

Yıl 1 ve Yıl 2 'nin operatörlerini ücretsiz veriyor deluxe alırsanız. Bence değer.

10 TL verirseniz çok yararlı olur (fazladan karakter veriyor) sonradan kasması zahmetli ve pahalı. 10 TL verip rahat edin bence. Oyuna gelirsek, çok iyi ve eğlencelli standart FPS oyunlarına göre çok daha detaylı kitle ve hile anlamında da rakiplerine göre en iyisi.

Hile anlamında rakiplerine göre en iyisi mi?🤣hocam millet 3 dolara hile satın alabiliyor ve oyun genelde hilecileri aylar sonra banlıyor. Plat rank Full hile dolu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı