R6 Epic Games'den alınır mı?

• Konuyu başlatan FQuexs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 852
Merhaba, ben R6 almak istiyorum. Biraz araştırdım, Epic Games'le Steam'in çok farkı yok. Epic indirimlerini bekleyip 23 TL'ye alayım mı, yoksa Steam'den mi alayım?
Steam`den indirimleri bekle Epic Games`ten aldım ondan sonra gidip bir daha Steam`den aldım o kadar leş.

Açılışta daha fazla operatör veriyor. İster biriktirerek oyunda açarsın, istersen para ile verip direk oyuna onlarla başlarsın. Para varsa deluxe al.
sen kaça aldın deluxe editionu 60tl kuponla ucuza gelir belki
Steam`den indirimleri bekle Epic Games`ten aldım ondan sonra gidip bir daha Steam`den aldım o kadar leş.
neden ki?

Epic kupon verince 30 lira gibi bir miktara Deluxe veya Ultimate Edition alınabiliyordu. Beklenip Epic'ten alınabilir ancak indirmeyi UPlay'den yapın garanti indirme yapmak için.

Karakterler açılabiliyor doğru ama canın çıkıyor açana kadar öyle kolay değil. En azından temel operatörleri veren en ucuz paketi al da recruit ile oynama. Temel operatörler arasında da güzeller var ve sayısı az değil. Onları oynayıp deneyene kadar istediğin operatörü açacak paran olur.

Karakterler açılabiliyor doğru ama canın çıkıyor açana kadar öyle kolay değil. En azından temel operatörleri veren en ucuz paketi al da recruit ile oynama. Temel operatörler arasında da güzeller var ve sayısı az değil. Onları oynayıp deneyene kadar istediğin operatörü açacak paran olur.
Ben Deluxe aldım (Oyunu 15 şubatta aldım) üstüne şuan da 7 operatörüm açık kendim açtım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı