Arkadaşlar oyun olabildiğince ultra ayarlarda. Bu benchmark sonuçları sizce nasıl? Normal mi? Yüksek mi? Yoksa düşük mü? Bir de MSI Afterburner üzerinden Core Voltage şuan -100mV'de Memory Clock kısmı ise 2000 MHz'dedir.
RX 570 4GBSistemi tam yaz. VRAM'i aşmışsın biraz. Ayrıca rekabetçi bir oyun olduğundan ayarları kısıp, daha akıcı bir oyun deneyimi alman daha iyi olur.
İntenrette izlediğim testlere göre 100FPS+ alıyorlar ama. En düşük ayarlarda da FPS 90-125 arası oluyor.Normal.
Athlon 200GE işlemci ile 100 FPS alan kişi gördüm. Umarım sıkıntı sadece RAM'lerdir.RAM'in DDR3. MHz'si düşük. Ondan olabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.