roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 Virtudex dedi: Evet kaldırır. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ve RAM zaten kaldırıyorda çoğu kişi işlemci kaldırmaz diyor 70-80 FPS alır mıyım? Çok işlemci kullanan bir oyun mu?
Virtudex dedi: Evet kaldırır. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı ve RAM zaten kaldırıyorda çoğu kişi işlemci kaldırmaz diyor 70-80 FPS alır mıyım? Çok işlemci kullanan bir oyun mu?
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 roademka dedi: Hocam ekran kartı ve RAM zaten kaldırıyorda çoğu kişi işlemci kaldırmaz diyor 70-80 FPS alır mıyım? Çok işlemci kullanan bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... i5 4570 ile RX6400 ile bu kadar FPS alınıyor. Rahat 60FPS üstü oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
roademka dedi: Hocam ekran kartı ve RAM zaten kaldırıyorda çoğu kişi işlemci kaldırmaz diyor 70-80 FPS alır mıyım? Çok işlemci kullanan bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... i5 4570 ile RX6400 ile bu kadar FPS alınıyor. Rahat 60FPS üstü oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #13 Virtudex dedi: Evet kaldırır. 150 FPS civarı oynarsın Genişletmek için tıkla... Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla
Virtudex dedi: Evet kaldırır. 150 FPS civarı oynarsın Genişletmek için tıkla... Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #14 roademka dedi: Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla Genişletmek için tıkla... Hocam Rust daha zor. roademka dedi: Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam ranked zaten 50 seviye de açılıyor. Yeni gelen modunu oynayıp oyuna alışabilirsin.
roademka dedi: Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla Genişletmek için tıkla... Hocam Rust daha zor. roademka dedi: Ooo çok teşekkür ederim ama galiba Rust alacağım ya Rainbow oyununun yorumlarına baktımda '1500 saat oldu anca alıştım' gibi yorumlar buldum çok fazla. Genişletmek için tıkla... Hocam ranked zaten 50 seviye de açılıyor. Yeni gelen modunu oynayıp oyuna alışabilirsin.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #15 Virtudex dedi: Hocam Rust daha zor. Genişletmek için tıkla... yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasada oynarım yani
Virtudex dedi: Hocam Rust daha zor. Genişletmek için tıkla... yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasada oynarım yani
V Virtudex Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 896 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #16 roademka dedi: Yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasa da oynarım yani. Genişletmek için tıkla... Sizin techiniz.
roademka dedi: Yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasa da oynarım yani. Genişletmek için tıkla... Sizin techiniz.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #17 Virtudex dedi: Sizin techiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu işlemci Rust'u kaldırır mı?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 29 Temmuz 2023 #18 roademka dedi: yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasada oynarım yani Genişletmek için tıkla... Discord'dan ekip bulursun, kısa sürede.
roademka dedi: yani daha eğlenceli geldi bana kaynak ve loot toplayıp ev falan yapıyorsun milletin evini bombalıyorsun falan arkadaşım olmasada oynarım yani Genişletmek için tıkla... Discord'dan ekip bulursun, kısa sürede.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #19 walterpinkman dedi: Discord'dan ekip bulursun, kısa sürede. Genişletmek için tıkla... Hangi DC kanalından bulabilirim?
walterpinkman dedi: Discord'dan ekip bulursun, kısa sürede. Genişletmek için tıkla... Hangi DC kanalından bulabilirim?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 29 Temmuz 2023 #20 roademka dedi: Hangi DC kanalından bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece Rust oynayan YouTube kanallarının Discord sunucusuna veya Twitch'te oynayanların sunucusuna girebilirsin.
roademka dedi: Hangi DC kanalından bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Sadece Rust oynayan YouTube kanallarının Discord sunucusuna veya Twitch'te oynayanların sunucusuna girebilirsin.