R6 Online girerken Error Code hatası

İşletim sistemi
Windows 10

acbutnotdc

Centipat
Öncelikle problemin nedeni ilgili error codeu ve neredeyse tüm bilgileri araştırdıktan sonra söyleyebilirim ki sadece oyunun güncelliğiyle alakalı. Oyunu Epic Games Store'dan aldım ve maalesef giremiyorum, Update gerekiyor. UPlay'de Update'e tıklayınca ise oyun açılıyor Update'i indiremeden, çok çok basit bir sorun ama çözümünü hiçbir şekilde bulamıyorum 6-7 saattir kafayı yedim :D

Bu arada oyun dosyalarını hem Epic Games'ten hem UPlay'den doğruladım, modemi resetledim, sanırım önerebileceğiniz her şeyi yaptım. Dediğim gibi sıkıntı Update'e tıkladıgımda oyunun açılması. Online giremiyorum ama tutorial falan oynanabiliyor.

Senin modemle uplay arasında bir anlaşmazlık var.Aynı sorunu ben de yaşadım uplayda online bile olamıyordum.Sonra bir şekilde çözüldü sorun. Maalesef ubisoft böyle.Sen güncellemeyi başka bir ağ ile yapmaya çalış sonrasında çözülebilir sorunun.
Bunun çözümü var mıdır ki dns değiştirme falan onları da denedim gerçi de nafile.. Anladığım kadarıyla farklı bir modem bulana kadar oynayamayacağım bu oyunu ben. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı