Yanlış anlamayin Turbox ovme gibi bir amacim yok ama benim kasam Turbox deepcool stok fan ile kullanıyorum yuk altinda sicakligi 60dereceleri gecmiyor.
Bizde de üst tarafında delikler arkada bir fan öndede 3 fan ama yukarıda büyük bir açıklık var orada da toz filtresi var.
Bir de arkadada delikler var.
Bizde de üst tarafında delikler arkada bir fan öndede 3 fan ama yukarıda büyük bir açıklık var orada da toz filtresi var.
Madem havalandirma yonunden sıkinti yok arkadaslarinda dedigi gibi belki termal macundan olabilir kaliteli bir şey lazim benim de cok bilgim yok kusura bakma yanlış yonlendirmeyeyim.
Madem havalandirma yonunden sıkinti yok arkadaslarinda dedigi gibi belki termal macundan olabilir kaliteli bir şey lazim benim de cok bilgim yok kusura bakma yanlış yonlendirmeyeyim.
Bu arada bence 75derece kotu bir sicaklik degil ben 90ustu sıkinti diye biliyorum.
Kasanız çok kötü hava akışı iyi değil ilk sebep bu.
Ayrıca Izoly gibi çöp sistemlerde işlemci macunu olarak büyük ihtimalle dandik macunlar kullanılıyordur bu da ısınmasına neden olur.