Dosya doğrulama sonrası sorun çözülecektir.Daha sabah girdip 1 saat oynayıp çıktım. Şimdi açmayı denediğimde oyun siyah ekran olup kapanıyor bir den.
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Kullandığınız antivirüs programları bazen oyun dosyası bile olsa virüs olarak algılayıp silebiliyor.
Virüs programı kullanmıyorum. Şu anda Uplay üzerinden dosya doğrulamasını yapıyorum. İşe yararsa yazarım.
Büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Durup dururken mi bu hatayı veriyor?
Dosya doğrulama sonrası sorun çözülecektir.Daha sabah girdip 1 saat oynayıp çıktım. Şimdi açmayı denediğimde oyun siyah ekran olup kapanıyor bir den.
Oyunu Vulkan olarak mı başlatıyorsun?Daha sabah girdip 1 saat oynayıp çıktım. Şimdi açmayı denediğimde oyun siyah ekran olup kapanıyor bir den.
Oyunu Vulkan olarak mı başlatıyorsun?
Vulkan biraz sorunlu olduğu için sıkıntı olabilir diye düşündüm Vulkan başlatılmadığına göre sorun oyuna gelen bir güncelleme sonrası oluşmuş olabilir mi?Hayır.
Vulkan biraz sorunlu olduğu için sıkıntı olabilir diye düşündüm Vulkan başlatılmadığına göre sorun oyuna gelen bir güncelleme sonrası oluşmuş olabilir mi?
Dosya doğrulama sonrası sorun çözülecektir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.