R6:S Year 4 Açıklanmadı

@dgknyl Kaynağınız nedir? Bugisoft'u kötüleyecek kadar deneyimim olmadığını çok net biliyorsunuz, epey hayret verici ve şaşırtıcı. Kaldı ki R6 yı çok fazla severim fakat bu onları çok iyi bir şirket yapmıyor. Oyunları tamamlamadan, yarım yamalak, buglu çıkarmaktan vazgeçip ve de topluluğunu dinleyip onlara kulak verirse o zaman fikrim değişebilir.

40'dan fazla oyunun tamamını oynadığını düşünmüyorum. Buglar sadece bu şirkete özel değil.
Benim düşüncem; Ubisoft oyunlarını güncelliyor vakit ayırıyor. Şirketin motorunun çözümlerinin zorluklarını bilemeyiz.
Kolaysa insanlar konuşmak yerine gidip iyi bir oyun motor yazılımcısı olup bu şirketlerde bug'sız kod yazsın ?

Year 4 atlanmadı. Sunucu arada derede "4.sezonu yakın zamanda açıklayacağız." dedi. US Nationals var ama orda da hiç roadmap gösterilmedi bu zamana kadar.

@dgknyl Dediğim gibi kaç oyununu oynadığımı bilmiyorsunuz ve kötüleyecek ya da olumlu olumsuz yorum yapmamı belirleyecek olan sen değilsin. Ömrümün önemli bir kısmını R6 da geçirdim. Seviyesi ve oyuncu sayısı yetersiz demedim. Her zaman daha iyi olunabilir ve isteyen uygun bir dil ile düşüncesini her alanda dile getirebilir.

Açıklanmamasının sebebi çinli oplar gelecekti ve sansür uygulayacaklardı oyuna ama son anda çin ile bir anlaşma bozukluğu olduğu için ileri bir tarihte açıklıyacağız dediler year 4 roadmapı o kadar e spor klübü var bu oyundan ekmek yiyen kolay kolay bitirmezler bu oyunu.

Belli ki canli yayini sonuna dek izlememissin! Yeni OP'lar tanitildiktan sonra sunucu soyledi. "4. yila ilgili gelismeleri cok yakinda duyuracagiz" dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…