R6 Siege grafikleri düşürülünce FPS artmıyor

Hiç rekabetçi oyun oynamadınız galiba. Rekabetçi oyunlarda oyunun akıcı olması ekstra avantaj sağlıyor.
Monitörün 240 Hz falan mı 20 fps falan artması sanaki bir artı katmaz. 60 hz monitörle bile çok başarılı olan insanlar var ek olarak. Akıcılık derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım. 160 fps'de daha ne akıcılığı olacak. Rainbow için ise fps o kadar üst düzeyde değil zaten.

Monitörün 240 Hz falan mı 20 fps falan artması sanaki bir artı katmaz. 60 hz monitörle bile çok başarılı olan insanlar var ek olarak. Akıcılık derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım. 160 fps'de daha ne akıcılığı olacak. Rainbow için ise fps o kadar üst düzeyde değil zaten.
Ekranım 144hz. Oyunda 90 fps alıyorum. Ekran kartımdan tam performans almak istiyorum. Ben sadece yardımcı olmanızı istemiştim boş monuşmaktan başka birşey yapmadınız.

Ekranım 144hz. Oyunda 90 fps alıyorum. Ekran kartımdan tam performans almak istiyorum. Ben sadece yardımcı olmanızı istemiştim boş monuşmaktan başka birşey yapmadınız.
Siz bilirsiniz aslında yardımcı olacak pek bir şey yok. Düşürdüğünüzde fps artmamasının sebebini daha bilgili arkadaşlar bilebilir. Ama konu ana sayfada kaynadı büyük ihtimal öne çıkarmayı dener misin? :D

Ekranım 144hz. Oyunda 90 fps alıyorum. Ekran kartımdan tam performans almak istiyorum. Ben sadece yardımcı olmanızı istemiştim boş konuşmaktan başka bir şey yapmadınız.

Neredeyse aynı PC özelliklerine sahibiz. Sadece bende I7 9750H var. Ben de 105 FPS falan alıyorum. Ama ayar düşürünce artmıyor normali öyle zaten. Oyunun optimizasyonundan kaynaklı. Gerek de yok zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı