R6 Siege sürüm problemi

İşletim sistemi
Windows 10

Aylmfuha

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Sorum biraz karışık gelebilir fakat dikkatli okursanız anlayacaksınız :D.
Ben zamanında Steam üzerinden R6 Siege'in standart sürümünü aldım. Oyun Uplay hesabımla eşleşiyor doğal olarak. Şimdi ben Epic Games indirimlerinden Ultimate sürümünü alsam, yine doğal olarak Uplay hesabı ile eşleştiği için Steam üzerinden oyunu açınca Ultimate sürümünün verdiği özellikleri kullanabilir miyim?

Ubisoft desteğe bu soruyu sordum fakat 1 haftadır cevap vermediler :D.

Açılır fakat 0 Level yeni bir hesap olarak açılır.

Sen hangi karakterleri açmak istiyorsun ki?
Starter sürümü varken para verip Standart almıştım ve hesabım sıfırlanmadan karakterler gelmişti. Fakat şimdi farklı platform olduğu için tereddüte düştüm. Bütün karakterleri açmak istiyorum, derecelide lazım oluyor.

Starter sürümü varken para verip standart almıştım ve hesabım sıfırlanmadan karakterler gelmişti. Fakat şimdi farklı platform olduğu için tereddüte düştüm. Bütün karakterleri açmak istiyorum, derecelide lazım oluyor.

Dediğim gibi 25TL verip 600 oyun kredisi ile 4 günlük booster alınıyor. Onunla ben toplam 200K kazanmıştım. Öyle yapabilirsin sende.

Dediğim gibi 25TL verip 600 oyun kredisi ile 4 günlük booster alınıyor. Onunla ben toplam 200K kazanmıştım. Öyle yapabilirsin sende.
Onun için sürekli aktif olmam lazım. Maalesef onu yapamam :/ Ben şansımı deneyeceğim ya. En kötü Steam üzerinden değil de Uplay üzerinden oynarım oyunu.

Onun için sürekli aktif olmam lazım. Maalesef onu yapamam :/ ben şansımı deneyeceğim ya. En kötü Steam üzerinden değil de Uplay üzerinden oynarım oyunu.

Sen bilirsin dene istersen. Ama standart Edition rankedlar için gayet yeterli.
Benim smurf hesabımda sadece jager, ash, termite, bandit açık ve bu hesapla plat 2'yim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı