R6:Siege'de neden bordo bereli operatör yok?

Oyuncusu değilim fakat izlemekten bayağı keyif alıyorum.Türkçe dil desteğinden sonra 30 Ağustos gibi bir bayramda operatör ekleseler mükemmel olurdu bence.

Bu sene zaten gelmeyecek operatörler sene sonu öncesi tanıtılıyor gelecek sezon için gelecek operatörler. Ben bu sene oldukça ümitliydim geleceğinden ama gelmedi :/. Gelecek sene büyük ihtimal gelecek bana göre. Ben bu sene yanılmış olabilirim ama gelecek sene geleceğini ümit ediyorum.

Bu operatörler tam olarak ne oluyor? Oyunu bilmiyorum, merakımdan soruyorum. Bordo Bereli operatörü gelince Bordo Bereli olarak mı oynuyorsunuz?

Bu operatörler tam olarak ne oluyor? Oyunu bilmiyorum, merakımdan soruyorum. Bordo Bereli operatörü gelince Bordo Bereli olarak mı oynuyorsunuz?
Evet. Ancak bordo bereli getirmezler daha çok SAT-PÖH-JÖH ikilisinden biri gelir eğer Türk operatör gelecekse.

Benim bildiğime göre çok oyuncusu olan ülkelerin özel birlikleri ekleniyor. Kışın bir yayında şuan bizim için bir şey düşünmediklerini söylemişlerdi. Ubisoft'un Türkçe atağı ve oyunun Türkçe olması aslında bir haber olabilir. Yeni sezonda Türk operatörleri görebiliriz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…