R6 Steam'den almak vs Epic Games'ten almak

Makaleler
4
Arada ne fark var arkadaşlar? Geçenlerde 100 liralık bir çekiliş kazandım (Steam cüzdan kodu) ve bu paraya Rainbow Six Siege almaya karar verdim fakat aynı oyun Epic Games'te daha ucuz. Sizce Steam'den almak mı yoksa Epic Games'ten alıp Steam'den başka oyunlar almak mı?

Community ne işe yarıyor? Yani demek istediğim topluluk öğeleri falan mı var? Skinler vb. ?
Diyelim arkadaşınızı eklemek istediniz (şuan Community'den bahsetmiyorum) Steam'de bi' Shift+Tab yapmanız yeterli. Epic'te yok Alt+Tab yapıcaksın, masaüstünün gelmesini bekliyeceksin, yok arkadaş listesinin yüklenmesini bekleyeceksin. Yok anam, git Steam'den al. Hem arkadaş bulursun (belki), hemde arkadaşlarınla daha rahat oynarsın. Single oynuyorsan hep bi'şey diyemem.

Orta düzey bir sistemin bunu yapması 1.8 saniye. Neden bu kadar yorsun ki?

Steam bir oyuncu topluluğu.. Profilin var, atolye, rehber, oyun incelemeleri, arkadaşlar sekmesi, steam-tab vs bir sürü artısı var. Epic games sadece oyunu satın almana ve oyunu başlatmana yarayan bir uygulama. Steam ise bir platform. Epic'de bir sepet bile yok! Beni çıldırtmıştı bu! Ayrıca steamin Türkiye fiyat politikasını kimse yapmadı daha önce, adamlar ülkeye özel kur yaptı(oyundan oyuna da değişir) büyük ihtimalle dünyada en ucuza oyun alan biziz, desteklemek için ayrı bir sebep. Ben her türlü steami tercih ederim çünkü zaman içinda bir arkadaş topluluğu oluşturuyorsun sürekli oradan oraya atlama mı istersin? Hem oyun sergilemek de ayrı bir hoş tabi. Anılarını video-resim olarak kaydedebilirsin, arkadaşlarınla paylaşabilirsin ve hepsinin tek kaynakda durması da benim için ayrı bir kolaylık.
He sen dersin ben kârıma bakarım oyunuma girer oyunu oynar çıkarım çok detaycı değilim toplulukla da işim yok ben sadece oyun insanıyım. O zaman istersen gidip gog'dan al yani ne fark eder ki bu soruyu sormaya bile gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…