R6 yeni Pass ne zaman gelecek?

Yeni karakter RAM pek işlevli değil gibi.
Bence fazla OP tavanı duvarı uçuruyor çok ses yaptığı için de rotate atabilmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.
Sabah 6'da gelecek galiba. Bu arada pompalı tüfeklere buff mı gelecek?
Aim açınca daha isabetli, uzağa gidecekmiş. Nişan almadan sıkınca da daha yıkıcı olacakmış.

Pompalı metası alacak başını gidecek geçmiş olsun. O kadar uzaktan vurulabiliyorlar ki insanlar pompalı ile, her karakterin pompalısını oynuyorum artık.

Hayatımda Caveira, Oryx ve Lesion pompalısı dışında hiç kullanmadım ama artık her karaktere pompalı alacağım. Yeni meta herkes adına kolay geçer umarım pompalı oynamayanalar çok kanser olacak çünkü 😀 😀

Yeni karakter RAM pek işlevli değil gibi.
Güçlü olduğu ve zayıf olduğu mapler olacak. Oyunun dengesi adına bu şart. İşlevli olduğu pek çok harita olacaktır, emin olun.

A

Pompalı metası alacak başını gidecek geçmiş olsun. O kadar uzaktan vurulabiliyorlar ki insanlar pompalı ile, her karakterin pompalısını oynuyorum artık.

Hayatımda caveira, oryx ve lesion pompalısı dışında hiç kullanmadım ama artık her karaktere pompalı alacağım. Yeni meta herkes adına kolay geçer umarım pompalı oynamayanalar çok kanser olacak çünkü 😀 😀

Güçlü olduğu ve zayıf olduğu mapler olacak. Oyunun dengesi adına bu şart. İşlevli olduğu pek çok harita olacaktır, emin olun.

Attackta amaru spamlıcaz gibi bidahaki sezon.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı