Sabah 6'da gelecek galiba. Bu arada pompalı tüfeklere buff mı gelecek?Bugün Fenrir'in geldiği Pass bitti ama ne o bozuk karakter geldi ne de Pass geldi. Güncelleme de bugün gelecek diyorlardı. Ne zaman gelecek?
Yeni karakter RAM pek işlevli değil gibi.
Bence fazla OP tavanı duvarı uçuruyor çok ses yaptığı için de rotate atabilmeye yardımcı olur diye düşünüyorum.Yeni karakter RAM pek işlevli değil gibi.
Aim açınca daha isabetli, uzağa gidecekmiş. Nişan almadan sıkınca da daha yıkıcı olacakmış.Sabah 6'da gelecek galiba. Bu arada pompalı tüfeklere buff mı gelecek?
Güçlü olduğu ve zayıf olduğu mapler olacak. Oyunun dengesi adına bu şart. İşlevli olduğu pek çok harita olacaktır, emin olun.Yeni karakter RAM pek işlevli değil gibi.
Pompalı metası alacak başını gidecek geçmiş olsun. O kadar uzaktan vurulabiliyorlar ki insanlar pompalı ile, her karakterin pompalısını oynuyorum artık.
Hayatımda caveira, oryx ve lesion pompalısı dışında hiç kullanmadım ama artık her karaktere pompalı alacağım. Yeni meta herkes adına kolay geçer umarım pompalı oynamayanalar çok kanser olacak çünkü![]()
Güçlü olduğu ve zayıf olduğu mapler olacak. Oyunun dengesi adına bu şart. İşlevli olduğu pek çok harita olacaktır, emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.